به گزارش ميراث‌آريا(chtn) \"منوچهر محمدي\" تهيه کننده سينما با بيان اين مطلب افزود: درباره فرش ايراني همانند بسياري از هنرها و صنايع دستي ما اين نگراني وجود دارد که با ماشيني تر شدن زندگي به حاشيه رانده شوند و برپايي جشنواره فرهنگي، هنري فرش کمک شاياني به فرهنگ سازي در اين زمينه و جلب توجه نسل جوان به ويژه دانشجويان به قابليت‌ها و توانمندي‌هاي فرش ايران مي‌کند.

وي که سال گذشته ايده ساخت فيلم \"فرش ايراني\" به وسيله 15 فيلمساز نامدار کشور را داده بود، ادامه داد: از رهگذر اين جشنواره مي توان ذوق فرهنگي و هنري دانشجويان را ارضا کرد و توجه آنان را به اين هنر- صنعت ارزشمند معطوف ساخت.

محمدي درباره پيوند \"سينما\" با \"فرش\" گفت: در سينما بسياري از شاخصه هاي فرهنگي و هنري و رشته هاي گوناگوني همچون ادبيات، موسيقي، معماري و طراحي صحنه حضور دارند و فرش نيز دو نوع پيوند با سينما دارد. يکي استفاده از فرش به عنوان عنصري زيبايي شناسانه و بصري در طراحي صحنه است که به قاب تصوير، هويتي ايراني مي بخشد و ديگري فرايند توليد فرش از ريسندگي، رنگرزي تا طراحي و بافت است که هريک بسترهايي هستند که مي توانند حامل بار دراماتيک سينمايي باشند.

يادآورمي‌شود؛ جشنواره فرهنگي، هنري فرش در گرايش‌هاي مختلف ادبي و هنري در سال تحصيلي جاري در ميان همه دانشجويان کشور و با همکاري وزارت علوم، انجمن علمي فرش و مرکز ملي فرش برگزار مي‌شود و دانشجويان تا بيستم بهمن ماه براي ارسال آثار خود به دبيرخانه جشنواره فرصت دارند.114/

انتهای پیام/

کد خبر 1386101935