وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي در خصوص آثار نقاشي ميرحسين موسوي افزود : فضاهاي رنگ و ترکيب رنگ ها و استفاده از عناصر بومي، اسطوره اي و آئيني در آثار اين هنرمند تجربه اي منحصر به فرد از کشف ساحتهاي معنايي تازه است.
وي بر پايي نمايشگاه گنجينه هنرهاي از ياد رفته ايران را که با 18 کارگاه تخصصي در حوزه هنرهاي سنتي و بومي همراه شده حرکتي ضروري در جامعه کنوني دانست و تاکيد کرد: حرکتهايي از اين دست هم توجه جامعه را بر انگيخته و هم استقبال وسيع مردمي را موجب شده و قابليت هاي کاربردي هنرها را از وراي ارزشهاي زيبايي شناسانه و فراتر از حفظ و نگهداري در گالري ها و موزها و نمايشگاهها احيا مي کند و به متن جامعه و به ميان مردم ميبرد.
وي اظهار داشت: اگر اين حرکتها پشتيباني نشود تداوم نخواهد يافت. هم اکنون استادان بنام و بجا مانده از گذشته در ايران با چنين حرکتهايي اگر شناسايي نشوند تجربه ايشان به نسلهاي ديگر عرضه و منتقل نشود در کنج غربت و انزوا خواهند ماند و اين خسارتي جبران ناپذير براي فرهنگ ماست.
مسجد جامعي ابراز اميدواري کرد که با سياست هاي فرهنگستان هنر و مؤسسه صبا شاهد اقدامات ديگري از اين دست، در احياي هنرهاي اصيل ملي باشيم.
اين گزارش حاکيست؛ 3 نمايشگاه گنجينه هنرهاي از ياد رفته ايران، نقاشي و تصاوير معماري ميرحسين موسوي و خوشنويسيهاي استاد غلامحسين اميرخاني به دليل استقبال بازديدکنندگان تا 30 دي ماه تمديد شده است.114/
انتهای پیام/