\"مهدي طاهريان\" مسوول برنامه‌ريزي و کنترل کنفرانس تخصصي گردشگري الکترونيک در گفت و گو با ميراث آريا chtn)) تصريح کرد: صنعت گردشگري در ايران به طور کامل نهادينه نشده است در حالي که گردشگري الکترونيک در دنيا کار جديدي تلقي مي‌شود.

وي اعلام کرد: مباني گردشگري الکترونيک هنوز به صورت دانشگاهي تدريس نمي‌شود و اين کنفرانس براي نخستين بار در ايران برگزار مي‌شود .

مسوول برنامه‌ريزي و کنترل کنفرانس تخصصي گردشگري الکترونيک افزود: نقش فناوري اطلاعات در عرصه صنعت گردشگري و چگونگي اجراي گردشگري مجازي توسط دوربين‌هاي زنده دو محور شاخصي است که در اين کنفرانس به آن پرداخته خواهد شد.

وي خاطرنشان کرد: در اين حوزه مي‌توان با کمک شيوه گردشگري مجازي مراکز تفريحي و جاذبه گردشگري در سطح دنيا را توسط دوربين‌هاي زنده به گردشگران معرفي کرد.

طاهريان با اشاره به نفوذ فناوري اطلاعات و کاربرد IT در بسياري از حوزه‌ها گفت: فناوري اطلاعات هنوز در عرصه صنعت گردشگري نهادينه نشده است و کمتر آژانس مسافرتي و جهانگردي در ايران از اين فناوري استفاده مي‌کند در صورتي که اگر از اين فناوري استفاده مطلوب و حرفه‌اي شود مديريت کارآمدتري در هتلداري و تورگرداني خواهيم داشت.

وي گردشگري الکترونيک را در امر بازاريابي گردشگري موثر دانست و گفت: اين نوع گردشگري در سطوح بين المللي کاربردهاي متنوع دارد و گردشگر با در دست داشتن اطلاعات در مورد مراکز مختلف تفريحي و توريستي دنيا مي‌تواند از خدمات گردشگري الکترونيک استفاده کند.

وي تاکيد کرد: گردشگري الکترونيک بسيار وسيع است و مي تواند از طريق اينترنت و پورتال، اطلاع رساني وسيعي داشته باشد.

وي اظهار داشت: اميد است با همکاري و تعامل معاونت گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري بتوانيم دبيرخانه دائمي گردشگري الکترونيک باشيم.

طاهريان در پايان از برگزاري کارگاه‌هاي آموزشي و نمايشگاه در حاشيه اين کنفرانس خبر داد و خاطرنشان کرد: مهلت ارسال مقالات تا تاريخ 30 دي ماه و اعلام نتايج نهايي مقالات برگزيده تا تاريخ 30 بهمن ماه تعيين شده است.

يادآور مي‌شود نخستين کنفرانس تخصصي گردشگري الکترونيک توسط موسسه فرهنگي، هنري هنر آشنا و با حمايت معاونت گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري 12 اسفندماه به مدت دو روز در سالن همايش بين المللي هتل المپيک برگزار مي‌شود.
102/

انتهای پیام/

کد خبر 1386102511