به گزارش ميراث‌آريا(chtn) \"ساندرو زولاري\" محقق و هنرمند تصويرگر ايتاليايي، در حاشيه دومين جايزه جهاني اديان توحيدي گفت: هنرمند يک کد ارتباطي و همانند پرچم يک کشور است که با يک تصوير مي تواند، نمايانگر، روحيات، افکار خود، و کشوري باشد که در آن زندگي مي کند يا به خلق اثر مي پردازد.

وي درباره ارتباط هنر و دين و تأثير آن‌ها بر يکديگر يادآور شد: در طول 35 سال کار، دائم به اين موضوع فکر کرده‌ام که تأثير هنر بر دين بيشتر است، يا دين بر هنر تأثير عميق تر و ژرفتري مي گذارد، اما حقيقتاً اين دو از يکديگر تفکيک ناپذيرند.

اين محقق و هنرمند ايتاليايي که آثارش در دومين جايزه جهاني اديان توحيدي در ايران به نمايش در آمده است در ادامه گفت: از سويي هنرمند با تأثيراتي که از جامعه و دين خود گرفته است، مي تواند زبان گوياي وضع جامعه خود باشد و گاه هنرمند با يک اثر هنري چنان تأثير عميقي بر جامعه ديني و اعتقادات مذهبي مردم خود مي گذارد که قابل توجه است.

زولاري در پايان افزود: شواهد نشان مي دهد که بوده و هستند، هنرمنداني که با يک اثر هنري، جامعه به شدت مذهبي و يا متعصب ديني را زير سوال برده اند و با نشان دادن يک بعد جديد از واقعه مذهبي، جامعه را در جهت متعادل ساختن تفکرات ديني ياري کرده اند.

يادآورمي‌شود؛ آيين پاياني دومين جايزه جهاني اديان توحيدي(تصويرگري) ساعت 30/15 روز سه شنبه دوم بهمن ماه در موزه هنرهاي ديني امام علي (ع) برگزار مي‌شود و سومين جايزه جهاني اديان توحيدي سال آينده با موضوع « عکاسي» اجرا خواهد شد.114/

انتهای پیام/

کد خبر 1386110135