به گزارش ميراث آريا( CHTN)، مرتضي احمدي مدير کل دفتر برنامه‌ريزي آموزشي معاونت فرهنگي سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري صبح امروز(3 بهمن)، در مراسم افتتاحيه کارگاه آموزشي نورپردازي که در محل کاخ سعدآباد برگزار شده بود، با بيان اين مطلب گفت: آموزش عمومي، فرهنگ‌سازي و آموزش‌هاي تخصصي در سه حوزه ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري يکي از برنامه‌هاي اولويت‌دار اين دفتر است.

وي با بيان اينکه برگزاري 220 کارگاه آموزشي کوتاه‌مدت در سال جاري يکي از برنامه‌هاي اين دفتر است، خاطرنشان کرد: اين دفتر در حوزه موزه‌ها دوره‌هاي آموزشي کوتاه‌ مدتي را براي مديريت موزه‌ها و هيأت امناي موزه‌ها برگزار کرده است.

احمدي تأکيد کرد: همچنين در حوزه موزه‌داري قرار است رشته‌هاي آموزشي در بخش کارشناسي اشياي موزه‌اي مانند سکه‌شناسي، سفال، موسيقي، نسخ خطي، نقاشي ايراني ايجاد شود.

به گفته مدير کل دفتر برنامه‌ريزي آموزشي معاونت فرهنگي، آموزش‌هاي متوسطه کار و دانش در حوزه‌هاي ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري، آموزش‌هاي علمي- کاربردي در مقطع کارداني از ديگر برنامه‌هاي دفتر برنامه‌ريزي آموزشي است که به تدريج انجام خواهد شد.

بنابراين گزارش، کارگاه آموزشي نحوه نورپردازي موزه‌ها و بناهاي تاريخي صبح امروز در کاخ‌موزه نياوران با حضور جمعي از مديران موزه‌هاي سراسر کشور در کاخ‌موزه سعدآباد افتتاح شد.

در اين کارگاه موضوعاتي همچون نورپردازي داخلي بناهاي تاريخي، مفهوم نوين مجموعه‌ها و نقش نورپردازي در فضاهاي نمايشگاهي و موزه‌اي، تجزيه و تحليل پروژه‌هاي نورپردازي در موزه‌ها با حضور معماران برجسته ايتاليايي به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.


اين کارگاه آموزشي يک روزه با همکاري و مشارکت دفتر برنامه‌ريزي آموزشي معاونت فرهنگي سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري و موسسه فرهنگي موزه‌هاي بنياد مستضعفان برگزار شد.

115/

انتهای پیام/

کد خبر 1386110328