به گزارش ميراث آريا( CHTN) در اين مراسم، مجيد سرسنگي\" قائم مقام سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران، \"حجت‌الاسلام علي‌اکبر رشاد\" رئيس پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي و عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي، \"مجتبي آقايي\" موزه امام علي (ع)، دبيرکل جايزه جهاني اديان توحيدي حضور داشته و هيأت داوران نفرات برتر اين جايزه را معرفي کردند.

در آغاز اين برنامه \"مجتبي آقايي\" مدير موزه امام علي (ع) و دبير کل جايزه جهاني اديان توحيدي به ارائه گزارشي از برنامه‌هاي انجام شده در ايام برپايي اين جايزه، پرداخت و به برگزاري دومين جايزه جهاني اديان توحيدي در 4 بخش نمايشگاهي و 3 بخش جنبي اعم از \"کارگاه آموزشي تصويرگري باعنوان ظهر روز دهم\"، \"همايش بين‌المللي هنر در اديان توحيدي\" و \"مجموعه برنامه نمايش و نقد فيلم‌هاي معناگر باعنوان آيينه حقيقت\" در موزه هنرهاي ديني امام علي(ع) اشاره کرد.

در بخش ديگر اين آيين، \"حجت‌الاسلام علي‌اکبر رشاد\" رئيس پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي و عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي ضمن ابراز خرسندي از برگزاري چنين جايزه‌اي، از سازمان فرهنگي هنري شهرداري خواست ضمن ارائه پيشنهاد به شوراي عالي انقلاب فرهنگي برگزاري چنين جايزه‌اي را به‌عنوان جايزه رسمي کشور مطرح کنند.

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي، هنر را رساترين، دلپذيرترين زبان براي گفتگو و به تبع آن براي دين دانست و خواستار استفاده از اين زبان در تعامل ميان هنرمندان جهان و اديان شد.

وي با بيان اينکه هنر، مربوط به دين خاصي نيست و مربوط به مردم سراسر جهان است و همه آن را درک مي‌کنند، گفت: \"هنر و اثر هنري نسخه دوم خلقت و کار هنرمند بازآفريني است، که اگر اين بازآفريني الهي باشد اثري که باقي مي‌ماند هم زيبا و الهي خواهد بود.

وي در پايان دوره پست مدرن عهد سيطره مجاز بر حيات بشر است، گفت: اگر از فطرت براي هنر شاخص بسازيم و هنر الهي باشد بر معرفت آدمي مي‌افزايد.

در ادامه اين مراسم مجيد سرسنگي، قائم مقام سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران با ابراز تسليت ايام محرم و بيان رابطه اين رويداد تاريخي با هنر گفت: \"ما کمتر واقعه‌اي را در تاريخ مي‌يابيم که توانسته باشد همانند عاشورا در پديد آوردن آثار هنري و ماندگاري آنها تأثيرگذاشته باشدو

وي ضمن ابراز خوشحالي از برگزاري جايزه جهاني اديان توحيدي آن را فرصت مناسبي براي گردهم آمدن هنرمندان برجسته از اقوام، مليت‌ها و اديان مختلف دانست و آن را نشانگر ريشه‌هاي عميقي برشمرد که هنر در دين و فطرت آدمي دارد.

بنا بر اين گزارش، در دومين جايزه جهاني اديان توحيدي از ميان 1100 اثر ارسالي به دبيرخانه، 144 اثر موفق به دريافت جايزه 600 دلاري شدند و از ميان اين آثار، با انتخاب هيأت داوران متشکل از \"مهنوش مشيري\"، \"محمدعلي بني‌اسدي\"، \"ماها بلوس\" از فرانسه، \"ساندرو زلارذي\" از ايتاليا و \"کاترين شوان\" از سوئيس، سه نفر برگزيده‌ نهايي معرفي شدند.

\"روناک‌سادات مشيري\" نفر اول، \"مهکامه شعباني\" نفر دوم و \" لادن عسگرخاني\" نفر سوم که به ترتيب هر کدام جايزه 7 ، 5 و 3 هزار دلاري را دريافت نمودند و در ادامه جايزه ويژه 5 هزار دلاري نيز به‌عنوان انتخاب ويژه موزه هنرهاي ديني امام علي(ع) به \"وحيد چماني\" اعطا شد.

همچنين \"ميترا عبداللهي\"، \"منيره منصوري\" و \" سحر للهي\" ازسوي هيأت داوران شايسته تقدير شناخته شده و لوح تقدير دومين جايزه جهاني اديان توحيدي را دريافت کردند.

لازم به ذکر است که سومين جايزه جهاني اديان توحيدي سال آينده با موضوع \"عکاسي\" اجرا خواهد شد.
115/

انتهای پیام/

کد خبر 1386110333