\"آرش کوشا\" تصريح کرد: در چشماندازي که براي توسعه طبيعتگردي در کشور در نظر گرفته شده است 38 هزار ميليارد ريال در طبيعتگردي هزينه خواهد شد.
وي ايجاد کارگاههاي خصوصي، کمپهاي توريستي، اقامتگاههاي ارزان در کنار پارکهاي ملي و اقامتگاههاي سازگار با محيط زيست را ازجمله برنامههاي پيشبيني شده در سند ملي طبيعتگردي ذکر کرد.
کوشا گفت: در بحث کوهستانها ما هنوز مسيرهاي مناسب براي بازديد کوهنوردان نداريم و هماهنگيهايي با فدراسيون کوهنوردي براي ايجاد اين مسيرها انجام شده است.
وي با اشاره به بازديد خود از سايت شادگان در خوزستان گفت: تنوع در سايتهاي طبيعتگردي بسيار زياد است.
کوشا از مديران استاني سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري خواست سند ملي طبيعتگردي را دنبال کنند و گفت: هر استاني که کميته طبيعتگردي را جدي نگيرد مسئوليت دبيرخانه کميته در آن استان به سازمانهاي ديگر واگذار خواهد شد.
وي با بيان اينکه سال 87 سال پرتلاشي پيشبيني شده است ، از مديران استاني سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري خواست پروژههاي طبيعتگردي استانها را پيگيري و مشکلات آن را منتقل کنند.
کوشا افزود: بسياري از مشکلات از طريق مذاکره با دستگاههاي مربوط قابل حل است و مواردي را هم که نياز به تصويب قانون دارد توسط کميته ملي طبيعتگردي پيگير خواهد شد تا لوايح قانوني را به مجلس شوراي اسلامي ارائه کند.M/105
انتهای پیام/