به گزارش ميراث آريا(CHTN) و به نقل از روابط عمومي موزه هنرهاي معاصر فلسطين وابسته به فرهنگستان هنر، دکتر \"حبيب‌الله صادقي\" رئيس موزه هنرهاي معاصر تهران و مديرکل مرکز توسعه هنرهاي تجسمي که عضو هيأت داوران اولين کارگاه هنري مقاومت نيز است، برپايي اين کارگاه را در نخستين تجربه خود محور پيوند، تعامل و هم‌انديشي هنرمندان داخل کشور و افقي براي گردهم‌آمدن تمامي هنرمندان عدالتخواه و آرمانگراي جهان دانست.

وي با بيان تأثيرات مثبت و فراگير اين حرکت در اولين قدم خود که با استقبال و مشارکت قابل توجهي ازسوي چند نسل از هنرمندان پيشکوست تا جوانان در داخل کشور مواجه شد، خاطرنشان کرد: نمايشگاه آثار برگزيده کارگاه هنر مقاومت به همت فرهنگستان هنر و موزه هنرهاي معاصر فلسطين و با همکاري وزارت فرهنگ و ارشاد و بنياد شهيد، همزمان با دوسالانه نقاشي در مؤسسه صبا برگزار مي‌شود که ازجمله کارهاي مشترک بين اين نهادها و جدي‌ترين حرکت شکوفا در راستاي تبيين و ترويج انديشه مقاومت در هنرهاي تجسمي بود.

وي درباره تدابير و تصميمات اتخاذ شده درخصوص تداوم اين حرکت در آينده تأکيد کرد: نياز اصلي ما اين است که موضوع مقاومت را جاري کنيم و آن را از انحصار عوامل عيني و محدود خارج کرده و راهي براي شکل‌گيري حوزه انديشه و معرفت مقاومت از رهگذر اين کارگاه بزنيم که کاري بسيار اساسي و ميداني و گسترده است.
وي تصريح کرد: اين کار منظري ايجاد مي‌کند که آرمانخواهي، عدالتجويي، دين‌مداري و طيف وسيعي در اين حرکت مطرح شده و مقاومت دروني، ذهني و انديشه‌اي و معرفتي و در نهايت هدف ما توسعه دايره مفهومي و بسط معناي مقاومت به‌عنوان عامل وحدت، هويت جوامع اسلامي و انساني است.

وي گفت: اين کار را در سال‌هاي آينده به‌صورت دروني و عميق‌تر دنبال مي‌کنيم و هر سال به‌طور جدي اين کارگاه برگزار مي‌شود و براي سال آينده از هم‌اکنون در پي معرفي شوراي علمي آن هستيم تا کاري آرماني‌تر، فاخر‌تر و ماندگارتر در خود اين نام ارائه دهيم.

گفتني است که نمايشگاه کارگاه هنر مقاومت \"خط، رنگ، حضور\"، همزمان با هفتمين دوسالانه نقاشي، 20 بهمن‌ماه، در نگارخانه ملي ايران، مؤسسه فرهنگي هنري صبا، گشايش مي‌يابد.

M/120

انتهای پیام/

کد خبر 1386110620