وي با بيان اينکه رهگذر اين موضوع را به نگهبانان عمارت مسعوديه اطلاع داد، افزود: با اعلام اين خبر باستانشناسان پژوهشکده باستانشناسي اين مجموعه اسکلت را مورد بازديد قرار دادند.
به گفته فاضلي، اين مجموعه اسکلت انساني متعلق به اواخر دوره اسلامي بوده و بيشتر اين اسکلتها فاقد جمجمه است. ضمن آنکه بخشهايي از استخوان دست و پا نيز در اين مجموعه وجود دارد.
رئيس پژوهشکده باستانشناسي با بيان اينکه شناسايي اين مجموعه اسکلت هيچ ارتباط قانوني با پژوهشکده باستانشناسي ندارد، خاطرنشان کرد: هيچ نشانهاي از کاوش روي اين مجموعه اسکلت وجود ندارد، زيرا باستانشناسان آثاري را که از طريق کاوش بدست ميآورند پشتنويسي ميکنند اين در حالي است که هيچ منشأ اطلاعاتي روي اين مجموعه اسکلتها ديده نميشود.
وي با بيان اينکه در پژوهشکده باستانشناسي تنها کارهاي اداري انجام ميشود، تأکيد کرد: همچنين در بررسيهاي انجامشده از سوي باستانشناسان پژوهشکده، مشخص شد که اين مجموعه اسکلتهاي انساني هيچ ارزش مطالعاتي و تاريخي ندارد. حتي باستانشناسان در صورت کشف اسکلتهاي انساني در نتيجه عمليات کاوش، مجاز به انتقال آنها به پژوهشکده نيستند، در پژوهشکده تنها کارهاي اداري مربوط به باستانشناسي و کاوش انجام ميشود.
فاضلي در پاسخ به اين سؤال که هماکنون اين مجموعه اسکلت در کجا قرار دارد، خاطرنشان کرد: هماکنون اسکلتهاي شناسايي شده تحويل حراست عمارت مسعوديه داده شده است.
به گزارش ميراثآريا، هفته گذشته يکي از روزنامههاي رسمي کشور خبر از شناسايي استخوانهاي چند هزارساله داخل سطل زباله داده بود.
115/
انتهای پیام/