وي با اشاره به اينکه عمليات مطالعاتي به منظور تبديل روستاي شيوند به منطقه نمونه گردشگري سال گذشته انجام شده است خاطرنشان کرد :عمليات اجرايي براي ايجاد زيرساخت هاي اوليه گردشگري در اين روستا از ابتداي سال جاري با ا زسوي اداره ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري شهرستان و با استفاده از اعتبارات ملي اغاز شده است .
رئيس اداره ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري شهرستان ايذه اظهار داشت :بر اساس برنامه ريزيهاي صورت گرفته تا پايان امسال عمليات اجرايي ايجاد زيرساخت هاي گردشگري در روستاي شيوند به اتمام خواهد رسيد.
به گفته وي با فراهم شدن زيرساخت هاي گردشگري ،متقاضيان بخش خصوصي مي توانند براي ايجاد امکانات و تاسيسات گردشگري در اين منطقه اقدام کنند.
وي تاکيد کرد :با توجه به شرايط مساعد آب وهوايي روستاي شيوند ،گردشگران زيادي به خصوص در فصل تابستان به اين منطقه سفر مي کنند.
رحماني کاروانسراي عباسي و امامزاده محمد ، سياه چال قديمي که زماني به عنوان زندان از آن استفاده مي شده، کتيبه هاي بردگاري و آثار نقش برجسته در سرطوف را از جمله آثار تاريخي موجود در روستاي شيوند دانست .
لازم به ذکر است ،دهکده هاي قديمي و دو آسياب آبي که براي تبديل گندم به آرد از آنها استفاده مي کرده اند از ديگر آثار تاريخي روستاي زيباي شيوند محسوب مي شود.
116
انتهای پیام/