استمرار در برگزاري نمايشگاه‌ها، باعث توسعه گردشگري مي‌شود

به گزارش ميراث آريا(CHTN)، معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي و صنايع‌دستي، گردشگري در سومين نمايشگاه بين‌المللي هتلداري و تجهيزات وابسته جهانگردي و صنعت توريسم با بيان اين مطلب گفت: نمايشگاه‌هاي تخصصي وظيفه مهمي در صنعت گردشگري دارند، بنابراين ابزار مؤثري براي توسعه گردشگري کشور به شمار مي‌آيند.

\"محمدشريف ملک‌زاده\" تصريح کرد: اين نمايشگاه‌ها با ايجاد فرصت‌هاي مناسب براي فروشندگان و خريداران محصولات سفر و گردشگري زمينه لازم را براي کسب و کار و تجارت فراهم مي‌سازند.

وي اضافه کرد: مهمترين جنبه اينگونه نمايشگاه‌ها براي شرکت‌کنندگان و بازديدکنندگان تماس مستقيم و مذاکره چهره به چهره است که باعث آشنايي، شناخت و ايجاد دوستي براي همکاري مؤثر بين دولت‌ها و دست اندرکاران گردشگري هر کشوري مي‌شود.

وي با تأکيد بر اينکه استمرار اينگونه نمايشگاه‌ها باعث تقويت در توسعه گردشگري مي‌شود، تصريح کرد: در سال‌هاي اخير در حوزه ايجاد و برگزاري نمايشگاه‌ها فعاليت‌هاي خوبي را در حوزه گردشگري داخلي در کشور داشته‌ايم.

ملک‌زاده اضافه کرد: ما بايد از اين فرصت‌ها استفاده کرده و پتانسيل‌هاي کشور را در حوزه ميراث طبيعي، معنوي و... معرفي کنيم.

وي با بيان اينکه در سال 86 بيش از 61 همايش برگزار شده است، خاطرنشان کرد: بسياري از اين همايش‌ها در زمينه تخصصي و بر مبناي همه زماني، همه مکاني و همگاني کردن سفر بوده است.

ملک‌زاده گفت: ما داراي بهترين پتانسيل‌ها در کشور هستيم اما امکان استفاده از اين پتانسيل‌ها را به‌صورت علمي درک نکرده‌ايم.

معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي اضافه کرد: راه اندازي تورهاي تخصصي از برنامه هاي معاونت گردشگري در سال 87 است.
وي همچنين افزود: درحال حاضر 120 تور جهانگردي در حوزه تور داخلي در بحث همه زماني، همگاني و همه مکاني کردن سفر فعاليت مي‌کند.

ملک‌زاده بيان کرد: دولت نهم اقدامات شايسته‌اي را در خصوص توسعه گردشگري در سطح ملي و بين‌المللي برداشته است.
وي تأکيد کرد: حضور جمهوري اسلامي ايران در نمايشگاه‌هاي خارج از کشور ظرفيت‌هاي کشور را تا حدي توانسته است به نمايش بگذارد.

M/104



انتهای پیام/

کد خبر 1386112416