به گزارش ميراث آريا ( CHTN) و به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري استان ايلام ،\"سعيد صدري\" دبير کميته گردشگري سلامت کشور که براي آشنايي وضعيت گردشگري و در راستاي برنامه‌هاي کميته گردشگري سلامت به استان ايلام سفر کرده بود، گفت :در حوزه گردشگري سلامت افرادي که به نقاط ديگر سفر مي کنند داراي سه شاخصه اصلي هستند ، نخست مديا توريسم يا همان بيماراني که براي مراکز درماني در نقاط ديگر سفر مي‌کنند ،دوم گردشگري درماني يا همان بيماراني که دنبال مراکز درماني نيستند بلکه در راستاي بهره برداري از منابع طبيعت درماني سفر مي کنند مانند چشمه هاي آبگرم يا لجن درماني ،آفتاب درماني و غيره و نيز بخش سوم گردشگري تندرستي است يعني افرادي که سالمند و بيمار نيستند آنان فقط مسافرت مي کنند در راستاي تندرستي و يا مثلاً دوري از استرسهاي زندگي محل و کار خود .

وي با اشاره به اينکه استان ايلام در هرسه زمينه سلامت ، پتانسيل هاي بالايي دارد، اظهار داشت : با توجه به وجود چشمه هاي آبگرم در استان ايلام ،مي توان طرح دهکده سلامت در استان را فعال کرد .
صدري خاطرنشان کرد :با توجه به اينکه استان ايلام در حال طي کردن مراحل اوليه توسعه گردشگري سلامت است بايد راهکارها و پتانسيلهاي موجود شناسايي و بصورت جامع معرفي شود .

اين مقام مسئول ادامه داد :برخي کشورها مانند ترکيه در راستاي جذب گردشگر خارجي در اين زمينه سرمايه گذاري هاي گسترده انجام داده و زيرساختهاي پزشکي خود را توسعه دادند و بازدهي آن را ديده اند به طوري که اين کشور در ماه 15 الي 20 هزار نفر گردشگردرماني را دارد .

دبيرکميته گردشگري سلامت کشور ضمن شناسايي ظرفيت هاي استان براي جذب بيماران خارجي به ويژه بيماران عراقي گفت:اين ظرفيت ها بايد هرچه زودتر مشخص شود تا روي آن بتوان برنامه ريزي کرد همچنين آمار مستدل از زائران عراقي که جهت درمان به استان مي آيند نيز بايد مشخص شود .تعامل و هماهنگي با طرف هاي عراقي نيز با ايجاد تفاهم نامه برقرار شود.

دکتر صدري ضمن اعلام خبر طراحي نقشه گردشگري سلامت ايران در آينده اي نزديک افزود: استان ايلام بايد خدمات برجسته پزشکي خود را اعلام کند تا بتوان روي آن تبليغات و بازايابي لازم را انجام داد.

116


انتهای پیام/

کد خبر 1386112827