وي با بيان اينکه در اين پايگاه اطلاعرساني اطلاعات 61 پايگاه ميراثفرهنگي موجود خواهد بود، افزود: اين پايگاه اطلاعرساني به منظور ارائه دستاوردها و فعاليتهاي پايگاههاي سراسر کشور در حوزههاي مختلف علمي، پژوهشي و تاريخي راهاندازي شده است و دفتر پايگاهها از اين طريق فعاليت همه پايگاهها را ارزيابي و بررسي ميکند.
موسوي درباره نحوه ارزيابي دفتر پايگاهها از فعاليت پايگاهها از طريق اين سايت به ميراث آريا گفت: تمامي معيارها در نظامنامه پايگاهها تدوين شده و به مديران پايگاهها ابلاغ شده است. به عنوان مثال ميزان پذيرش و تحقيقات دانشجويان دورههاي کارشناسي ارشد و دکترا از سوي مديران پايگاهها يکي از معيارهاي ارزيابي دفتر مرکزي است.
به گفته مدير امور پايگاههاي ميراثفرهنگي، مديران پايگاهها ميتوانند اطلاعات را به صورت online در اين پايگاه اينترنتي قرار داده، اما مسووليت تمامي اطلاعات به عهده مدير پايگاه است.
وي در پايان خاطرنشان کرد: علاقهمندان براي دستيابي به اطلاعات پايگاههاي مختلف ميراثفرهنگي ميتوانند به نشاني اينترنتي www.paygahha.ir مراجعه کنند.
بنا بر اين گزارش، نقشه جغرافيايي پايگاههاي ميراثفرهنگي، برنامههاي سال آينده پايگاهها، تقويم برنامهها و پژوهشهاي مرتبط با پايگاهها، اخبار پايگاههاي ميراثفرهنگي از جمله اطلاعات قرار گرفته در اين سايت است.
115/
انتهای پیام/