وي ادامه داد: بعد از اين مرحله عملياتي کردن مطالعات است که ما اميدواريم با به پايان رسيدن مرحله اول تا اواخر سال 87، اين مرحله نيز از اوايل سال 88 شروع شود.
مدير کل توليد و بازرگاني معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي، با اشاره به برنامهريزي براي ايجاد شهرکهاي صنايع دستي در 5 استان سمنان، کرمان، گيلان، اصفهان و فارس افزود: اين استانها مصوبه عملياتي کردن شهرکهاي صنايع دستي را دارند و قرار است اعتبار ياد شده در مرحله مطالعاتي بين اين استانها تقسيم شود و سال آينده اعتبار مرحله اجرايي نيز به آنها تعلق گيرد.
عابدي با بيان اينکه تمامي صد در صد اين طرح بايد به بخش خصوصي واگذار شود، اظهار داشت: وقتي صنعتگر به توليد صنايع دستي پرداخت بايد فضايي براي فروش کالاهايش به وجود بيايد که اين فضا در شهرکهاي صنايع دستي توسط بخش خصوصي ايجاد ميشود .
وي افزود: دولت نميتواند وارد اين عرصه شود. بخش دولتي تنها ميتواند مسير را براي اجرايي شدن اين عمليات با صدور مجوز، هماهنگي با شهرداري و کاهش مالياتهاي کالاهاي صنايع دستي هموار کند.
مدير کل حمايت توليد و بازرگاني با تأکيد بر اينکه ايجاد اين شهرکها به هدف توليد شغل، جلوگيري از مهاجرت به مرکز استانها، افزايش درآمد توليدکنندگان و صنعتگران انجام ميشود، اظهار داشت: از آنجا که اين طرح ابعاد مختلف اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي را در برميگيرد به موفقيتآميز بودن آن بسيار اميدوار هستيم .
فرهاد عابدي در پايان اظهار اميدواري کرد بتوان با به وجود آمدن شهرکهاي صنايع دستي وارايه کالاهاي داخلي باکفيت بالا که با نيازهاي مردم هماهنگ شده و جنبه کاربردي پيدا کردهاند، در عرصه صادرات کالاهاي صنايع دستي گام بزرگي برداشت./111
انتهای پیام/