از نظر تعداد صادرکنندگان با کمبود روبه‌رو هستيم

به گزارش ميراث آريا(chtn)،‌ فرهاد عابدي مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي سازمان ميراث فرهنگي با بيان اين مطلب، افزود: توليد انبوه در نتيجه ارزان بودن کالاها ضمن عدم پرداخت هزينه‌هاي حمل ونقل و پرداخت آن توسط ناوگان ارتش چين را از دلايل اصلي صرفه اقتصادي کالاهاي چيني براي صادرات دانست.

عابدي گفت: وجود تعرفه‌هاي بالا که از سال گذشته توسط هيأت وزيران براي واردات کالاهاي چيني تصويب شد نتوانست از ورود کالاهاي چيني به خصوص صنايع دستي اين کشور بکاهد و موجب مي‌شود اين کالاها در بلند مدت جايگزين صنايع دستي ايراني ‌شود.

وي ادامه داد: نمي‌توان مرزها را بست و از واردات کالاها جلوگيري کرد اما مي‌توان صنايع دستي ايراني را از پشت ويترين‌ها به زندگي روزمره مردم وارد کرد.

فرهاد عابدي با اشاره به اينکه صنايع دستي ايران همگام با نيازهاي مردم کاربردي نشده است، گفت: توليد صنايع دستي با کيفيت خوب و قيمت مناسب درکنار رنگ وطرح ايده آل و مورد سليقه بازار مي‌تواند به مرور زمان ‌اين مشکلات را مرتفع کند.

مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني صنايع دستي و هنرهاي سنتي با بيان اينکه اين کار وظيفه خروجي دانشگاهها و فارغ التحصيلان رشته‌هايي چون طراحي صنعتي و گرافيک است که همگام با نياز روز صنايع دستي را تغيير دهند، اظهار داشت: اگر در گذشته اين زمينه را فراهم مي‌کرديم هيچ گاه کالاي خارجي جايگزين کالاي ايراني براي ايرانيان نمي‌شد.

فرهاد عابدي تنها راه حل مشکلات صادرات صنايع دستي را در حال حاضر برپايي نمايشگاهها درخارج از کشور دانست و اضافه کرد:‌ با حضور در اين نمايشگاه‌ها ممکن است نتوانيم به فروش اين کالاها در سطح کلان بپردازيم ولي مي‌توان با به نمايش گذاشتن اين کالاها به معرفي آنها در سطح جهاني پرداخت./111


انتهای پیام/

کد خبر 1386120613