وي اضافه کرد: بيش از 90درصد سفرها در کشور ما در جادهها و راهها صورت ميگيرد و از اين تعداد 60 درصد سفرها شخصي است و 40 درصد سفرها عمومي ، بنابراين فقط 10درصد سفرها از طريق هوايي و ريلي انجام ميشود.
معاون راهنمايي و رانندگي ناجا تاکيد کرد: در ايران 28 هزار نفر سالانه براساس تصادفات رانندگي فوت ميکنند و تصادف بعد از بيماريها قلبي بالاترين علل مرگ را به خود اختصاص داده است.
وي با اشاره به مکانيزمهاي توسعه سفر و گردشگري در کشور گفت: بايد امکانات، ايمني، سلامتي و زيرساختها در کشور توسعه يابد تا مردم بتوانند از اين امکانات استفاده کنند.
رويانيان تاکيد کرد: بر خلاف افزايش 50 درصدي آمار خودرو و موتورسيکلت در سال 85 براي نخستين بار در کشور کاهش کشته ، مرگ و مير، مجروحيت را داشتهايم به طوري که در سال 86 ميزان 5/15 درصد يعني 3 هزار و 700 نفر از سال گذشته کمتر فوت شده بر اثر تصادف رانندگي داشتهايم . همچنين بر اساس اين آمار در سال گذشته80 هزار تصادف رخ داده و 26 هزار نفر نيز بر اثر اين تصادفات مجروح شده اند.
وي با اشاره به علل پايين آمدن آمار تصادفات در کشور گفت: آنچه باعث اين اتفاق شدهاست، بهبود رانندگي، ارتقا فرهنگ و انضباط اجتماعي و همچنين افزايش 5/2 درصدي حضور اوژانس در سوانح کشور است.
وي تاکيد کرد: با تعامل و همکاري ميتوان وضع را به گونهاي رغم زد که ايران يکي از مرکزهاي بزرگ گردشگري دنيا شود./102
انتهای پیام/