وي اضافه کرد: يکصد بسته سرمايهگذاري را تاکنون در شرکت توسعه ايرانگردي و جهانگردي تهيه کردهايم که از اين تعداد 44 پروژه به بخش خصوصي واگذار شده است و عمليات اجرايي آن آغاز شده است. 56 پروژه باقيمانده نيز در مرحله واگذاري به سرمايهگذاران داخلي و خارجي است که در سال 87 با جديت پيگيري ميشود.
مدير عامل شرکت توسعه ايرانگردي و جهانگردي ادامه داد: 117 مجتمع بين راهي را در سال 87 به بهره برداري ميرسانيم و 83 مجتمع بين راهي هم تا خرداد ماه سال آينده به سرمايه گذار بخش خصوص واگذار ميشود.
وي با اشاره به احداث کمپينگ گفت: از مجموع 50 کمپينگ ، 10کمپينگ را در سال 87 افتتاح ميکنيم که نخستين آنها در ارديبهشت ماه در سرعين افتتاح ميشود.
وي در خصوص مجتمعهاي آب درماني اشاره کرد: عمليات اجرايي 10 مجتمع امسال آغاز شده است و عمليات اجرايي 15 مجتمع آب درماني ديگر هم در سال 87 آغاز ميشود.
جهانگيري با اشاره به پروژههاي خاص شرکت توسعه ايرانگردي و جهانگردي افزود: پروژههايي همانند تختجمشيد و مجموعه تخت جمشيد از پروژههاي خاص است و يک پروژه معمولي نيست و اين پروژهها با مديريت و نظارت مستقيم شرکت توسعه ايرانگردي و جهانگردي انجام ميشود و پيش بيني ميکنيم در سال 87، عمليات اجرايي 50 پروژه را آغاز کنيم .
مدير عامل شرکت توسعهي ايرانگردي و جهانگردي همچنين به ساخت سرويسهاي بهداشتي در طول محورهاي مواصلاتي بهعنوان يکي ديگر از برنامههاي اصلي اين شرکت در سال آينده اشاره کرد و گفت: سال آينده با اختصاص 30 هزار ميليارد ريال، يکهزار مجموعه بهداشتي در سراسر کشور ساخته ميشوند که بخشي از آنها را مجتمعهاي طراحيشده از سال گذشته تشکيل ميدهند. مجتمعهاي بهداشتي نيز در دو تيپ 250 تا 500 متري و 180 تا 250 متري احداث خواهند شد.
وي با اشاره به تشکيل ستادي براي مکانيابي سرويسهاي بهداشتي و شناسايي 1200 نقطه براي احداث اين سرويسها، بيان کرد: سال آينده، 400 پروژه را مجتمعهاي بهداشتي بالاي 250 متر تشکيل ميدهند و 600 پروژه را بهعنوان يک کار تلفيقي از سوي شرکت توسعهي مرکزي و شرکتهاي استاني با اعتبارات استاني و کمکهاي سازماني، پروژههايي با کمتر از 250 متر تشکيل ميدهند.
مديرعامل شرکت توسعه ايرانگردي و جهانگردي با اشاره به پيش بيني لجراي هزار و 629 پروژه در سال 87 گفت: ميزان انعقاد قرارد در سه سال 85 تا 87 ، 12 ميليارد دلار پيش بيني شده است که از اين رقم 2 ميليارد تومان آن در سال 86 محقق شد.
جهانگيري با اشاره به انعقاد تفاهم نامه با معاونت صنايع دستي افزود: با امضاي قراردادي ميان شرکت توسعه ايرانگردي و جهانگردي با معاونت صنايع دستي 4 نمايشگاه دائمي در 4 کشور امارات، کانادا، مالزي و آلمان برگزار ميشود و همچنين نمايشگاههاي داخلي صنايع دستي در ارديبهشت ماه افتتاح ميشود و پيش بيني ميکنيم که سايت فروش الکترونيکي محصولات صنايع دستي در اوايل اردبيهشت ماه سال آينده افتتاح شود.
وي با اشاره به شرکتهاي استاني شرکت توسعه ايرانگردي و جهانگردي گفت: 28 شرکت استاني شرکت توسعه راه اندازي شده و 2 شرکت ديگر هم تا پايان سال فعال و راه اندازي ميشود.
جهانگيري در خصوص تشکيل شرکت توسعه ايرانگردي و جهانگردي گفت: در قانون ادغام سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با سازمان ايرانگردي و جهانگردي که در سال 82 تدوين شده بود، پيش بيني شده است که وظايف حاکميتي در سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و وظايف اجرايي در يک شرکت به نام شرکت توسعه ايرانگردي و جهانگردي انجام شود که سازمان از اين قانون استفاده نکرده بود و با تشکيل اين شرکت سازمان به اين قانون عمل کرد.
جهانگيري در ادامه اين نشست با اشاره به برگزاري همايش فرصتهاي سرمايه گذاري يادآور شد: همايش فرصتهاي سرمايه گذاري نقطعه عطفي در ايران بود، حضور بيش از 2 هزار سرمايه گذار ، حضور رئيس جمهور و دبير کل سازمان جهاني گردشگري و... در اين همايش باعث يک تحول بزرگ در توسعه زيرساختهاي گردشگري بود.
وي ادامه داد: اين همايش منجر ب
ه انعقاد بيش از 20 ميليارد تومان تفاهم نامه شد و از مجموع 44 پروژه معرفي شده براي هتل همه به بخش خصوص معرفي شد.
وي افزود: دومين همايش فرصتهاي سرمايه گذاري در گردشگري ايران آبان ماه سال 87 با حضور بيش از 500 سرمايه گذار خارجي برگزار ميشود و در نظر داريم که در اين همايش هر 30 استان کشور غرفهاي مخصوص به خود را داشته باشند و ضمن معرفي جاذبههاي خود به معرفي پکيجهاي سرمايه گذاري خود در هر استان در اين همايش بپردازند.
مدير عامل شرکت توسعهي ايرانگردي و جهانگردي از فراخوان براي فرش هتلهاي لاله خبر داد و بيان کرد: شرکت توسعهي گردشگري ايران که بهعنوان شرکت هتلهاي لاله تغيير نام داده است، بهدنبال فروش هتلهاي زنجيرهاي لاله است. فروش هتلهاي لاله، اتفاق بزرگي در عرصهي گردشگري است. ما معتقديم تا زماني که اين هتلها در دست دولت باشند، انتظار مشتري را نميتوانند برآورده کنند.
وي با اشاره به آغاز عمليات اجرايي بال غربي هتل لاله تهران در سال آينده، ادامه داد: اين هتل را فقط به بخش خصوصي داخلي و خارجي واگذار ميکنيم که همين امروز نيز گروهي لبناني براي بازديد از آن به تهران آمدند.ا ميدواريم حداکثر تا پايان ارديبهشتماه هتل لاله تهران به بخش خصوصي واگذار شود.
وي همچنين به دريافت تأييديه شوراي اقتصاد براي اختصاص فاينانس پروژهي احداث 30 هتل در چند روز گذشته اشاره کرد و افزود: ما معتقديم، در سيستم و بدنه بانکها بايد تغيير نگاهي ويژه به گردشگري صورت گيرد، بهطوري که بانکها افق صنعت گردشگري را بهعنوان توجيه اقتصادي طرحها بپذيرند.
جهانگيري با بيان اينکه از بانکها انتظار همراهي و همکاري بيشتري را در تزريق تسهيلات بانکي به سرمايهگذاران داريم، گفت: خوشبختانه پس از کشمکشهاي فراوان، تأييديهي فاينانس 30 هتل نهايي شد که اميدواريم فروردين يا ارديبهشتماه، قرارداد جذب اين فاينانسها را منعقد کنيم.
مدير عامل شرکت توسعه ايرانگردي و جهانگردي در خصوص شهرک گردشگري تهران اضافه کرد: براي احداث شهرک گردشگري در تهران نياز به 500 هکتار زمين داريم و سرمايهگذار آن هم آماده است و ما در حال مذاکره با شهرداري تهران هستيم.
وي ادامه داد: در صدد اجراي دو شهرک گردشگري در تهران و دماوند هستيم و انعقاد قرار داد آن با يک شرکت ترکيهاي در همين هفته انجام ميشود و يک شهرک گردشگري نيز در منطقه 5 تهران احداث خواهد شد./102
انتهای پیام/