\"آرش کوشا\" تصريح کرد: هفته آينده نشست اوليه براي برنامهريزي اين جشنواره برگزار ميشود و براي برگزاري اين جشنواره از هنرمندان شناخته شده و فعال در عرصه طبيعتگردي دعوت به عمل آمده است.
وي با تاکيد بر معرفي جاذبههاي طبيعي کشور تصريح کرد: اين جشنواره بايد در سال 88 به صورت بينالمللي برگزار شود.
دبير کميته ملي طبيعتگردي در اين نشست همچنين با تاکيد بر مشارکت جوامع محلي در توسعه اکوتوريسم تصريح کرد: واگذاري کار به مردم باور ميخواهد و اکوتوريسم بدون جوامع محلي ارزشي ندارد.
کوشا با اشاره به ضرورت همگاني شدن سفر تصريح کرد: يکي از اقداماتي که براي همگاني کردن سفر در حوزه طبيعتگردي بايد انجام شود توسعه کمپينگها است.
وي با اشاره به اقدامات در دست انجام در برخي از استانهاي کشور براي توسعه کمپينگها افزود: توسعه کمپينگهاي سازگار با محيط طبيعي بسيار مهم است و اين کمپينگها بايد با همکاري بخش خصوصي سريعتر آماده شود.
وي با بيان اينکه سال 87 سال پيشتاز براي کميتههاي طبيعتگردي استانها است، افزود: در بهار سال 87 به همه استانهاي کشور سفر کرده و از نزديک پيشرفت پروژههاي پيشتاز طبيعتگردي را بررسي و موانع آن را رفع ميکنيم.
کوشا با اشاره به اختصاص 30 ميليارد تومان براي احداث سرويسهاي بهداشتي در کشور گفت: از سازمان محيط زيست و منابع طبيعي خواسته شده نيازهاي موجود براي احداث سرويس بهداشتي در پارکهاي ملي و مکانهاي ديگر را اعلام کنند.
وي با تاکيد برضرورت تعريف مسيرهاي گردشگري به صورت دقيق تصريح کرد: در حال حاضر اسناد مدون و علمي در باره تعريف اين مسيرها وجود ندارد و بايد با يافتههاي سند ملي طبيعتگردي و همکاري استانها مسيرهاي گردشگري طبيعي به صورت دقيق و علمي مشخص شود.
کوشا بر لزوم بهرهگيري از نظرات و تجربههاي فعالان اين عرصه براي تعريف مسيرهاي طبيعت گردي تاکيد کرد و گفت:براي استفاده از اين تجربيات جلساتي با فعالان طبيعتگردي برگزار خواهد شد.
وي با اشاره به تجربه برگزاري جشنواره در استانهاي مختلف کشور به تشکيل ستاد عالي جشنوارههاي برفي در سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اشاره کرد و افزود: درباره اين جشنوارهها بايد اطلاع رساني مناسبتري انجام شده و اين جشنوارهها با مشارکت بيشتر بخش خصوصي انجام شود.
دبير کميته ملي طبيعتگردي بر ضرورت توجه بيشتر به استانهايي که با وجود جاذبههاي گردشگري طبيعي فراوان، کمتر توسعه يافتهاند، تاکيد کرد.
کوشا همچنين با اشاره بر ضرورت افزايش سرعت پروژهها، فعاليت بيشتر کارشناسان طبيعتگردي استانها را براي پيگيري پروژههاي در دست اجرا توسط اين کارشناسان حائز اهميت بسيار دانست./105
انتهای پیام/