فرش ايراني همچنان در ميان بايدها و نبايدها

به گزارش ميراث آريا(chtn)، به نظر مي رسيد فرش ايراني به نوعي سينماگران را نيز از منظر ملي وسوسه کرد تا در اين باب ‏يادگاري از خود برجاي بگذارند. سرمايه‌گذار نيز درزمينه بودجه هيچ دريغي نکرد و فيلم ‏با سرمايه‌اي آبرومند يعني هر اپيزود 4 تا 5 دقيقه‌اي با مبلغي نزديک به 20 ميليون تومان بسته شد.

بنا بر اين گزارش تهيه‌کنندگي ‏اجرايي کار را نيز رضا ميرکريمي برعهده گرفت که به هرحال ميان سينماگران نسل‌هاي مختلف وجهه‌اي آبرومند ‏دارد و مي‌توانست باني اجرايي امر شود.‏

در ميان نام‌هاي مختلفي که به اين پروژه دعوت شدند تنها يک فيلمساز يعني کمال تبريزي پيش تر فيلمي را با عنوان ‏فرش باد مقابل دوربين برده بود که آن هم اثري سفارشي بود، اما قابليت‌هاي يک فيلم سينمايي خوب را داشت.

اين گزارش حاکي از آن است که در اين ميان کمتر کارگرداني را مي‌توان سراغ گرفت که به جنبه‌هاي تاريخي فرش پرداخته و يا ارتباط آن را با مليت‌هاي مختلف ايراني به بحث نشسته باشد. تنها خسرو سينايي و سيف الله داد اشاراتي کوتاه در کارهاي خود به اين دو ‏مقوله داشته‌اند.

گفتني است فيلم‌هاي ميرکريمي، افخمي، هنرمند و راعي نيز از چارچوب اين محور ها چندان فراتر نمي‌روند. تنها فيلم نورالدين ‏زرين کلک با ديگر کارها تفاوتي بصري دارد که به صورت انيميشن توليد شده و در قالب روايت داستان شازده کوچولو ‏به فرش ايراني مي‌پردازد.

111







انتهای پیام/

کد خبر 1386122523