ساداتي نژاد با اشاره به پيشگام بودن دانشگاه کاشان در راه اندازي دوره کارشناسي فرش براي نخستين بار در سال 76 و نيز پيگيري براي راه اندازي دوره کارشناسي ارشد اين رشته، فعاليتهايي همچون ايجاد پژوهشکده فرش را از ديگر اقدامات اين دانشگاه در راستاي توجه به اين هنر_صنعت قلمداد کرد.
وي اين جشنواره را با همکاري وزارت علوم، انجمن علمي فرش و مرکز ملي فرش ايران را اقدامي فرخنده برشمرد و از مسوولان نهادهاي مختلف شهر کاشان خواست تا با توجه به اين رويداد مهم به بزرگتر کردن دايره فعاليت فرش دستباف در حاشيه اين جشنواره و مطرح کردن ويژگيهاي مطلوب فرش منطقه بپردازند.
در ادامه اين نشست رييس انجمن علمي فرش ايران با اشاره به اهداف و پيشينه شکلگيري اين جشنواره خواستار همکاري و هماهنگي مجموعه نهادهاي شهري براي برگزاري شايسته اين جشنواره شد.
اميرحسين چيت سازيان رئيس انجمن علمي فرش ايران جشنواره فرهنگي هنري فرش نيز با تشريح فعاليتهاي انجام شده از مهرماه سال گذشته تاکنون، گزارشي آماري از مجموعه آثار رسيده به دبيرخانه جشنواره و انجام داوريها ارايه کرد و برنامههاي پيشبيني شده براي روزهاي يکم تا پنجم ارديبهشت را برشمرد.
همچنين مقرر شد کميته ويژهاي براي بررسي شرايط و برگزاري نمايشگاهي از طرحها و توليدات فرش منطقه و نيز فرشهاي نفيس کاشان در تيمچه امينالدوله اين شهر تشکيل شود.
گفتني است جشنواره فرهنگي، هنري فرش با همکاري اداره کل امور فرهنگي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، انجمن علمي فرش ايران، مرکز ملي فرش ايران، شرکت سهامي فرش ايران و به ميزباني دانشگاه کاشان روزهاي يکم تا پنجم ارديبهشت ماه برگزار ميشود.111/
انتهای پیام/