وي افزود: در نگاهي آماري به آثار رسيده به دبيرخانه، در رشتههاي طراحي فرش، عکس، شعر و داستان شاهد ارسال بيشترين آثار هستيم و از نظر مقطع تحصيلي نيز دانشجويان دوره کارشناسي بيشترين مشارکت را در جشنواره داشتهاند همچنين دانشگاههاي دولتي به شکل گستردهتري در اين رويداد فرهنگي، هنري حضور يافتهاند.
عضو شوراي سياستگذاري جشنواره فرهنگي، هنري فرش زمان برگزاري اين جشنواره را از يکم تا پنجم ارديبهشت سال جاري در دانشگاه کاشان اعلام کرد و يادآور شد: در آيين پاياني اين جشنواره از برگزيدگان رشتههاي مختلف تقدير ميشود.
دبير جشنواره فرهنگي، هنري فرش با اشاره به پايان يافتن داوريهاي تخصصي در هر يک از رشتههاي جشنواره، گنجينهاي ارزشمند از انواع آثار هنري و ادبي درباره فرش ايراني را از جمله دستاوردهاي اين رويداد دانشجويي دانست.
وي، پيشينه کاشان در توليد فرش و راهاندازي رشته کارشناسي فرش براي نخستين بار در کشور دانشگاه کاشان را از دلايل انتخاب اين دانشگاه به عنوان ميزبان نمايشگاه و برنامههاي اصلي جشنواره ذکر کرد و افزود: به منظور آشنايي مهمانان جشنواره با فرش کاشان نمايشگاه طرحها و فرشهاي نفيس کاشان در تيمچه امين الدوله واقع در بازار کاشان برپا ميشود.
گفتني است جشنواره فرهنگي، هنري فرش با همکاري وزارت علوم و انجمن علمي فرش ايران و با پشتيباني مرکز ملي فرش ايران و شرکت سهامي فرش ايران در هفته نخست ارديبهشت ماه برگزار ميشود.
120/
انتهای پیام/