وي ادامه داد: اگر قرار بود همه اختيارات را دولت در اين بخش بر عهده داشته باشد، با توجه به امکانات بالايي که براي دولت وجود دارد، هيچ گردش مالي و سود اقتصادي، جز براي بخش دولتي صورت نميگيرد.
معاون صنايعدستي و هنرهاي سنتي با اشاره به اينکه همکاري دولت با بخش خصوصي از زمان روي کار آمدن دولت نهم، زمينههاي مختلفي را شامل شده است، اظهار داشت: اولين اقدام در اين رابطه، دعوت از صادر کنندگان صنايعدستي براي صدور کالاهايشان در پايانههاي صادرات هواپيمايي بوده است.
هاتفي فارمد از مذاکرات معاونت صنايعدستي و هنرهاي سنتي با شرکت توسعه ايرانگردي و جهانگردي خبرداد و افزود: امضاي اين تفاهمنامه شرايط ايدهآلي براي برگزاري نمايشگاههاي هر ساله صنايعدستي در چهار کشور را فراهم آورد.
وي برگزاري نمايشگاههاي خارجي در سال گذشته در 5 کشور با فضاي رايگان و ايجاد شرايط مناسب براي عقد قرار دادهاي کلان، فرهنگسازي گسترده در صدا و سيما براي صنايع دستي را از ديگر عملکردهاي معاونت صنايعدستي در اين باره قلمداد کرد.
معاون صنايعدستي و هنرهاي سنتي به بحث جديدي در عرصه صنايعدستي با عنوان توجه به بستهبندي توليدات صنايعدستي تأکيد کرد و گفت: متأسفانه صنايعدستي به عنوان توليدات با ارزش، از وضعيت بستهبندي مناسبي برخوردار نيستند که اميدواريم بخش خصوصي بتواند در اين بخش نيز تإثيرات لازم را بگذارد.
وي افزود: در بحث مناسبسازي بستهبندي کالاهاي صنايعدستي اقدامات اساسي از سوي سازمان ميراث فرهنگي صورت گرفته که اختصاص وامهاي سوبسيددار به سرمايهداران بخش خصوصي از آن جمله است.
حسين هاتفي فارمد همچنين از تمامي فروشگاههاي بزرگ دعوت کرد که با در اختيار گذاردن بخشي از فروشگاههاي خود به صنايعدستي کشورمان در حفظ و ترويج اين ميراث کهن گام بردارند.
111/
انتهای پیام/