وي ادامه داد: در حال حاضر بيش از 40 مرکز آموزشي صنايعدستي در دورههاي متوسطه که رشتههاي بومي را تدريس ميکنند و 9 مرکز علمي کاربردي در مقاطع فوق ديپلم، کارشناسي و کارشناسي ارشد غير از وجود تعداد قابل توجهي از دانشگاهها که به بحث آموزش دانشجويان به صورت آکادميک ميپردازند، زير نظر معاونت و هنرهاي سنتي، آموزش صنايعدستي را دنبال ميکنند.
هاتفي با بيان اينکه هدف از آموزش صنايعدستي رشد کمي و کيفي و ماندگاري هنرهاي سنتي در بين اقشار مختلف جامعه است اظهار داشت: براي رسيدن به اين مهم دولت ميخواهد تصدي خود را در بحث آموزش کاهش دهد و حاضر است اين بخش از فعاليتهاي خود را به بخش خصوصي و تعاونيهاي آموزشي که از سابقه درخشاني در اين امر برخوردارند منتقل کند.
معاون صنايعدستي و هنرهاي سنتي افزود: تعاونيهايي که از شرايط مناسبي برخوردار هستند ميتوانند با مراجعه با معاونان صنايعدستي استانها و بيان تقاضاهاي خود، اداره آموزشگاههاي صنايعدستي را در اختيار بگيرند.
وي با اشاره به اينکه از تعاونيهاي سراسر کشور براي حضور در معاونتهاي صنايعدستي استان دعوت به عمل آمده تا در بخش توليد و بازرگاني نيز سرمايهگذاري کنند، گفت: حضور بخش خصوصي نه تنها در بحث آموزش و ترويج صنايعدستي ميتواند موثر باشد بلکه ميتواند به گسترش تجارت و بازرگاني صنايعدستي نيز کمک کند.
هاتفي فارمد اختصاص وام براي سرمايهگذاري در توليدات صنايعدستي و همچنين وامهاي سوبسيددار در زمينه بستهبندي صنايعدستي، براي استاني که بيشترين توليدات صنايعدستي را دارند از جمله اقدامات براي تشويق تعاونيها در بخش بازرگاني صنايعدستي قلمداد کرد.
معاون صنايعدستي و هنرهاي سنتي سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري حضور تعاونيها را به عنوان کمپانيهاي هلدينگ براي پوشش صنعتگران صنايعدستي در زمينه خريد مناسب توليدات و کمک براي صادرات اين کالاها را از ديگر زمينههايي معرفي کرد که بخش خصوصي ميتواند در آن فعال باشد.
111/
انتهای پیام/