به گزارش ميراث آريا(CHTN)، معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري با اعلام اين خبر افزود: در سال 86، کشورمان ارتباط گسترده را با مجامع و تشکل‌هاي مردمي صنايع‌دستي چون يونسکو، يونيد و شوراي جهاني دستي برقرار کرد.

وي با اشاره به اينکه برپايه همين ارتباطات گسترده 6 کالاي صنايع‌دستي ايران مهر اصالت دريافت کردند، گفت: براساس برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده، شرايط لازم براي راه اندازي دفتر سازمان جهاني گردشگري نيز فراهم شده است.

حسين هاتفي‌فارمد با بيان اينکه علاوه بر همکاري‌هاي فراملي، عرصه‌اي براي همکاري‌هاي گسترده داخلي آغاز آغاز شده است، افزود: با همکاري مراکز فني و علمي سراسر کشور براي افزايش علاقه مردمي به صنايع دستي، برنامه‌ افزايش کيفي فني و ابزار توليد را در اختيار استان‌هاي مختلف قرار داده‌ايم.

معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي با اشاره به اينکه دولت نهم برخلاف دولت‌هاي پيشين، تنها بحث صنايع‌دستي را دنبال نمي‌کند، گفت: اين کار حاکميت‌ها و دولت‌هاست که بازار هدف، علايق و خواست‌هاي آنها را بشناسه، در غير اين صورت، صنايع‌دستي توليد شده، نمي‌تواند، بازار فروش قابل قبولي داشته باشد.

وي ادامه داد: در دنيا ابزار توليد به روز و سرعت کار بالا است و اين مي‌تواند به کالاها ارزش دهد. افزايش کيفي فني و ابزار توليد ما را هم پاي کشورهاي پيشرفته جهان در عرصه توليد صنايع پيش مي‌برد.

هاتفي فارمد، پيشرفت صنعت گردشگري را از ديگر عوامل مويد در تجارت صنايع‌دستي قلمداد کرد و بيان داشت، برنامه‌هاي زيادي از طرف معاونت صنايع‌سدتي براي رسيدن به اين مهم در دست اجرا است که راه‌اندازي شهرک‌هاي صنايع‌دستي از اين دست برنامه‌ها است.

وي با اشاره به اينکه مطالعات اوليه براي ايجاد اين بازارچه‌ها در 7 استان در حال انجام است، افزود ما با راه‌اندازي شهرک‌هاي صنايع‌دستي، هم رشد شاياني در جذب گردشگر و افزايش جاذبه‌هاي گردشگري به وجود مي‌آيد و هم امکان استفاده صنعتگران صنايع‌دستي از محيطي ايده‌آل براي آموزش، توليد و فروش هنرهاي سنتي فراهم مي‌شود./111


انتهای پیام/

کد خبر 1387012310