وي همچنين به معرفي استان در نشريات ،چاپ بيش از 120 هزار اقلام تبليغاتي نظير نقشه ،کاتالوگ و بروشور معرفي استان ،نصب 50عدد پلاکارد خوشامد گويي با شعار کردستان سرزمين مهرورزي، بنرهاي معرفي استان و همچنين شرکت در نمايشگاههاي داخلي و خارجي ، همکاري با برنامه تلويزيوني باران در شبکه استاني با رويکرد توسعه گردشگري اشاره کرد.
سرپرست سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان کردستان با اشاره به افزايش اعتبارات عمراني استان ها براي توسعه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گفت: اعتبارات عمراني در استان کردستان از رشد 500 درصدي برخوردار بوده است و اعتبارات عمراني در سال 87 بيش از 60 ميليارد ريال است.
فعلهگري با اشاره به تملک عمارت خسرو آباد، راه اندازي شرکت توسعه گردشگري در استان و فعاليت مجدد پايگاه پزوهشي زيويه ، آزاد سازي حريم مسجد جامع سنندج در راستاي اجراي طرح محور فرهنگي- تاريخي سنندج را از اهم فعاليتهاي سازمان استان در سال 86 اعلام کرد.
وي با اشاره به آمار ورودي گردشگران به شهرستانهاي بانه و مريوان ،تصريحکرد:کمک به ماندگاري توريسم با توجه به اهداف تجاري در اين مناطق از برنامه هاي در دست اقدام سازمان استان در سال جاري است./104
\t
انتهای پیام/