وي ادامه داد: با وجود شروع کار بازار بهسازي تجريش اما روند کار بسيار کند است و اين کندي موجب اعتراض برخي از کسبه بازار تجريش شده است.
معمارزاده درباره اعتراض کسبه بازار خاطرنشان کرد: هماکنون کارگران مشغول جمعآوري تابلوهاي مغازهها و فروشگاههاي اين بازار هستند، اما اين روند به کندي صورت گرفته است و اين امر موجب اعتراض کسبه شده است.
به گفته اين کارشناس بازار و تکيه بزرگ و کوچک تجريش اهميت تاريخي دارد. حفظ و ساماندهي اين بازار نقش مهمي در حفظ هويت تاريخي محله شميرانات دارد.
وي با اشاره به ساماندهي بخش خارجي امامزاده صالح (ع) اظهار داشت: براساس هماهنگيهاي صورتگرفته ميان شهرداري، سازمان زيباسازي و مسوولان امامزاده صالح (ع) قرار است بخش خارجي اين امامزاده به عنوان بخشي از هويت تاريخي تجريش ساماندهي شود.
نظارت سازمان ميراثفرهنگي استان تهران در همه مراحل کار ساماندهي از ديگر موضوعاتي است که معمارزاده به آن اشاره کرد و به ميراث آريا گفت: فاز اول ساماندهي بازار تجريش از ابتداي امسال شروع شده است و احتمالاً ساماندهي اين بازار و اطراف آن شامل تکيه بزرگ و کوچک تجريش، روددره، در حدود سه سال به طول ميانجامد.
به گزارش ميراث آريا، مدير عامل سازمان زيباسازي شهر تهران روز گذشته از آغاز بهسازي پروژه بازار تجريش از دو هفته قبل خبر داد.
حجتالله ملا صالحي با اعلام اين خبرگفته بود: بازار تجريش دومين بازار بزرگ بعد از بازار اصلي تهران است و قصد داريم آن را به سبک و سياق سابق باز گردانيم .
وي تأکيد کرده بود: طول مسير بازار که مورد بهسازي و مرمت قرار مي گيرد 300 متر است که بهسازي جدارهها، کفسازي، ايجاد عناصر مبلمان شهري، روشنايي و غيره با برآورد هزينه اوليه 3 ميليارد تومان در مورد آن انجام ميشود.
115/
انتهای پیام/