به گفته مهرانديش 206 شيء تاريخي مربوط به دورههاي پيش از تاريخ و تاريخي متعلق به مناطق لرستان، گيلان، همدان، شوش، آذربايجان و تختجمشيد براي نمايش در موزه ملي کره به اين کشور فرستاده شده است.
از ميان 206 شيء تاريخي ارسالشده به کره جنوبي 170 قلم شيء متعلق به موزه ملي ايران است. همچنين 15 شيء تاريخي متعلق به موزه رضا عباسي، يک قلم شيء متعلق به موزه آبگينه و سفالينه، پنج قلم شيء متعلق به موزه تخت جمشيد و 7 قلم شيء متعلق به موزه آذربايجان شرقي است.
بنا بر اين گزارش، سه مولاژ از آثار تاريخي ايران شامل نيمتنه داريوش، پيکره مرد شمي، و ستون و سرستون تختجمشيد از سوي موزه ملي براي نمايش در اين نمايشگاه ارسال شده است.
مراسم افتتاحيه اين نمايشگاه به صورت مستقيم از شبکه تلويزيوني SBS کره جنوبي پخش خواهد شد. ضمن اينکه روزنامههاي پرتيراژ تايم و روزنامه دونگ آلبو وظيفه پوشش خبري و درج اخبار، گزارش و مقالاتي در زمينه تاريخ، تمدن و فرهنگ ايران را دارند.
براي اين نمايشگاه، کتاب نمايشگاه شکوه پارسي در مقطع سني کودکان و نوجوان چاپ شده است که در نمايشگاه توزيع ميشود. همچنين در طول برگزاري نمايشگاه اقلام تبليغاتي زيادي در حوزه معرفي جاذبههاي تاريخي، فرهنگي و طبيعي ايران براي اولينبار به بازديدکنندگان ارائه خواهد شد.
لازم به ذکر است که اين نمايشگاه از 21 آوريل تا30 آگوست 2008 (دوم ارديبهشت تا 9 شهريور 1387) در موزه ملي شهر سئول کره جنوبي، از 22 سپتامبر تا 21 دسامبر 2008 ( اول مهر تا اول دي 87 )در موزه بزرگ شهر دگو برگزار خواهد شد.
نمايشگاه شکوه پارسي فرصت ارزشمندي براي معرفي فرهنگ، تاريخ، تمدن و هنر ايران زمين به مردم علاقهمند کره جنوبي است.
115/
انتهای پیام/