وي با اشاره به اينکه سرمايه گذاري در بخش صنايع دستي يک دهم ساير صنايع است، گفت: با وجود اينکه صنايع دستي مي تواند به عنوان يک رکن اساسي در عاملي براي ارزآوري اقتصادي باشد ولي هميشه به دليل عدم توجه به اين بخش صاحبان اين حرف مورد تحقير قرار گرفته اند.
کردي به وضعيت تسهيلاتي که در کشور در اختيار صنعتگران صنايع دستي قرار مي گيرد اشاره کرد و افزود: تسهيلات بانکي که مي بايست به توليدکنندگان داده شود به دليل سودهاي بالا و طولاني شدن مراحل بانکي، با استقبال چنداني از طرف اين هنرمندان قرار نگرفت.
مديرعامل تعاوني توليدکنندگان و صادرکنندگان استان لرستان ادامه داد: در حال حاضر قانون يک طرفه کار مبني بر پرداخت بيمه کارفرما براي کارگر سبب شده است کارگاه هاي توليدي که در آنها چيزي ندارند، کارگران خود را اخراج کرده و بدين ترتيب روند توليد صنايع دستي نيز اشتغالزايي آن نيز کاهش يافته است.
علي کردي، عدم برگزاري نمايشگاه هاي داخلي و خارجي، همکاري نکردن رسانه ها براي ترويج هر چه بيشتر فرهنگ بهره برداري از صنايع دستي، مشکلات مربوط به حمل و نقل و بسته بندي توليدات صنايع دستي را از مشکلات پيش روي اين بخش از صنعت قلمداد کرد.
وي خاطرنشان کرد: با استفاده صحيح از کارشناسان و اساتيد صنايع دستي در کنار هنرمندان و کارآفرينان، ايجاد مجتمع هاي صنايع دستي پيگيري صحيح آموزش هنرهاي سنتي و گسترش صنعت گردشگري بتوانند گره اين مشکلات را باز کند.
111/
انتهای پیام/