عدم تجربه مديران و برنامه‌ريزي نامناسب است

به گزارش ميراث آريا (CHTN) سيد رضا سعادتمند با بيان اين مطلب گفت: ايران با توجه به اينکه متنوع‌ترين صنايع‌دستي را در جهان داراست اما به دليل عدم ترويج مناسب فرهنگ بهره‌برداري از اين توليدات و کم کار بودن صنعت گردشگري به يکي از منزوي‌ترين کشورهاي جهان از لحاظ صنايع‌دستي تبديل شده است.

وي با اشاره به اينکه در سي سال اخير رشد صادرات اين کالا با کاهش چشمگيري روبرو بوده است، افزود: در سال 57 ايران معادل 4 ميليارد دلار صادرات صنايع دستي به ويژه فرش داشته است در حالي‌که الان اين ميزان به چند صد ميليون تنزل داشته است.

رئيس اتحاديه صنايع‌دستي استان قم با بيان اينکه در حال حاضر نبودن اطلاعات آماري صحيح در رابطه با صنايع‌دستي به عنوان يک مشکل اصلي در اين بخش محسوب مي‌شود، گفت: هيچ منبع مستندي که به تعداد توليدکنندگان، فروشندگان، ميزان صادرات، کارگاه‌هاي صنايع‌دستي صحيح اشاره کند وجود ندارد.

سعادتمند عدم آشنايي مديران و مسئولان صنايع دستي با حرفه صنعتگران و بخش‌هاي مختلف صنايع‌دستي را از اهم معضلات بخش صنايع‌دستي کشور دانست و افزود: متأسفانه با وجود تلاش‌هايي که مسئولان مربوطه در اين زمينه انجام مي‌دهند، ولي گاه عدم تجربه کافي و کوتاه بودن مدت انتصاب لطمات جدي به حيطه فعاليت آنها وارد مي‌کند.

111/




انتهای پیام/

کد خبر 1387020726