حسين عباس زاده افزود: در شهر بشرويه آداب و رسوم و فرهنگ ها در بين مردم سالم مانده است و اين موزه به منظور زنده نگه داشتن اين آداب و رسوم احداث شده است و به نوعي يک دانشگاه براي نسل جوان و انتقال اطلاعات از نسل هاي گذشته به نسل هاي جديد و الگويي مناسب براي ادامه راه زندگي و آشنايي با زندگي گذشتگان است.
وي ضمن قدرداني از همکاري و تعامل خوب فرمانداري فردوس، بخشداري و شهرداري بشرويه و ساير ادارات و نهادها در جهت راه اندازي اين موزه گفت: عمليات مقدماتي راه اندازي موزه قبل از پيوستن شهرستان فردوس به خراسان جنوبي آغاز و پس از الحاق اين شهرستان عمليات مرمت و بازسازي و تجهيز موزه در مدت 10 ماه با اعتباري بالغ بر 90 ميليون ريال انجام شده است.
فرماندار فردوس نيز در اين مراسم ضمن قدرداني از سازمان ميراث فرهنگي گفت: بشرويه از نظر ميراث فرهنگي يک شهر غني و داراي بافت ارزشمند تاريخي است که مورد توجه قرار گرفته است.
عباس اقبال افزود: موزه ها منتقل کننده بسياري از آداب و رسوم و درايت نسل هاي گذشته به نسل جوان و چکيده و عصاره فرهنگ مردم منطقه است.
لازم به ذکر است، در اين موزه سفالينه هاي قبل از اسلام و دوره هاي صفوي، زنديه و قاجار و همچنين انواع قفل هاو ظروف، کتاب هاي خطي، لوازم صحافي، وسايل زندگي و ابزارهاي کشاورزي و صنعتي و ساير اشياي تاريخي در معرض ديد علاقمندان قرار گرفته است.
116/
انتهای پیام/