120 غرفه به توليد زنده صنايع‌دستي اختصاص يافت

عليرضا ملول در گفتگو با ميراث آريا (CHTN) با بيان اين مطلب افزود: اين برنامه‌ريزي شامل غرفه‌هاي عشايري نيز مي‌شود اما در مورد ساير غرفه‌ها تنها اجاره گرفته نمي‌‌شود و مابقي هزينه‌ها بر عهده غرفه‌داران است.

دبير کميته تخصصي نمايشگاه ادامه داد: تعداد غرفه‌هاي در نظر گرفته شده براي توليد زنده صنعتگران 120 غرفه است که اين تعداد براي صنعتگران تمام استان‌ها در نظر گرفته شده و با هماهنگي تعداد غرفه‌ اختصاص داده شده به هر استان تعيين مي‌شود.

وي با اشاره به اينکه براي مؤسسات، اتحاديه‌ها، تعاوني‌ها و سازمان‌هاي مردمي صنايع‌دستي کشور غرفه‌هاي فروش محصولات در نظر گرفته شده، گفت: به مؤسسات و سازمان‌ها و اتحاديه‌هاي هر استان 10 غرفه اختصاص داده شده است.

ملول با بيان اينکه براي نمايش آثار برگزيده صنايع‌دستي نيز فضاي خاصي در نظر گرفته شده، افزود: اين سالن با متراژ 400 متر مربع به آثار برگزيده اختصاص دارد که فعلاً در مورد نحوه تقسيم‌بندي آن تصميم‌گيري نهايي نشده است.

دبير کميته تخصصي نمايشگاه مراسم بزرگداشت هفته صنايع‌دستي افزود: با جمع‌بندي نظر کارشناسي که از استان‌ها انجام شده است 150 غرفه کارگاهي در اختيار صنعتگران قرار مي‌گيرد.

وي با اشاره به اينکه براي ايجاد فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري در رابطه با گردشگري 30 غرفه در اختيار استان‌ها قرار مي‌گيرد، بيان داشت: در صورت فراهم آمدن امکان ايجاد غرفه‌هاي عشايري، در فضاي بين سالن‌هاي نمايشگاهي، چادرهاي عشايري برپا مي‌کنيم.
111/


انتهای پیام/

کد خبر 1387021021