فريبرز دولتآبادي با توصيف موقعيت کنوني بناي مدرسه گلشن و تخريب عمدهاي که در بنا صورت گرفته افزود: امکان مرمت بخشهاي شمالي و جنوبي بنا وجود دارد.
وي با اشاره به اينکه تمام سعي ما در استحکام بخشي به اين دو ايوان است افزود: اقدامات حفاظتي را براي حفظ وضع موجود و جلوگيري از تخريب بيشتر اين بنا انجام خواهيم داد.
دولت آبادي افزود: در جلساتي که با حضور اميد غنمي معاون حقوقي سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري و برگزار شددرباره پيگيري جديتر مباحث حقوقي اين پرونده تصميمگيري شد البته مسوولان استاني طرح دعوي کردهاند اما پرونده در معاونت حقوقي توسط معاون حقوقي پيگيري ميشود.
به گفته وي مرمت مدرسه تاريخي گلشن در فهرست مرمتهاي اضطراري قرار ميگيرد و مسوولان سازمان هرچه زودتر براي مرمت بنا اقدام ميکنند.
اين گزارش ميافزايد: مدرسه علميه گلشن در حاشيه شمالي خيابان امام خميني(ره)، بالاتر از مسجد جامع نيشابور قرار گرفته است. در اين بنا دورههاي مختلف تاريخي مشهود است طوريکه سبک و شيوه معماري پلان همکف و ايوانهاي بنا، يادآور آثار دوره تيموري است تزئينات بنا به دوران صفوي و بيشتر الحاقات آن به روزگار پهلوي بازميگردد.
حوزه علميه نيشابور که آن را مدرسه گلشن مينامند، دهم ديماه 1381 به ثبت ملي رسيده است.
120/
انتهای پیام/