آرش ضيا آبادي مسئول پژوهش سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان قزوين با اشاره به نقش مرکز پژوهش ميراث فرهنگي در جهت ارتقاي سطح پژوهش و به روز رساني اطلاعات گفت:انجام تحقيقات و پژوهشهاي علمي و به روز کردن اطلاعات و برقراري ارتباط با مجامع علمي و دانشگاهي ميتواند در پيشبرد اهداف اين مرکز نقش داشته و پشتوانهاي براي دست يابي به تازه هاي علمي در حوزههاي مختلف باشد.
ضياآبادي برقراري ارتباط با رسانهها به خصوص صدا و سيما که زبان گوياي و پر بيننده است را از اهداف اين مرکز دانست و بيان کرد:يکي از راههايي که ميتواند اطلاعات و تحقيقات به دست آمده را به زبان رسانهاي در اختيار همه مردم قرار دهد و پل ارتباطي بين سازمان و مردم باشد صدا و سيما است که با تعريف برنامه هاي خاص و متنوع براي آشنايي با مقوله هاي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اين امکان را فراهم ميکند.
مسئول مرکز پژوهش ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري ياد آور شد: همکاري و ارتباط با صداو سيما که يک زبان گويا و پر مخاطب در بيان عملکردها، مشکلات و کمبودها است ميتواند کمک شاياني به فرهنگ سازي براي حفظ و نگهداري آثار تاريخي، جاذبه هاي گردشگري و معرفي صنايع دستي استان کند.
وي همچنين راهبردي کردن اهداف اين دو سازمان را از اهم فعاليت هاي اين برنامه دانست و اظهار داشت: از اهداف برقراري ارتباط منسجم بين دو دستگاه رسيدن به يک نقطه مشترک است که بتواند پاسخگوي نيازهاي دو سازمان و از همه مهمتر مردم که مخاطبان اصلي هستند باشد .
ياد آور ميشود؛ مديران و تهيه کنندگان سيماي استان از جاذبه هاي الموت( درياچه اوان، قلعه حسن صباح ، روستاي گازرخان و گارگاه صنايع دستي ) اين منطقه ديدن کردند.
/104
انتهای پیام/