بنا براين گزارش عمده ترين مشکلات اين هنرمندان به نامشخص بودن وضعيت حقوقي، مشکلات بيمه صنعتگران صنايع دستي و نبودن جايگاه مناسب براي فروش آثار هنري آنها باز ميگشت.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي با بيان اينکه مشکلات پيش روي صنعتگران تنها مربوط به يک استان يا يک منطقه خاص نيست و از معضلات دامنگير تمامي هنرمندان کشور است، گفت: سازمان صنايع دستي در دولتهاي گذشته تنها متولي توليد و فروش صنايع دستي بود ولي از زمان واگذاري صنايع دستي به سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري بحث تصدي اين بخش بر صنايعدستي در دولت نهم به پايان رسيد.
وي با اشاره به اينکه معاونت صنايع دستي به طور رسمي يکسال است که فعاليت خود را آغاز کرده بيان داشت: با وجود اينکه اداره صنايع دستي مدت کوتاهي است که فعاليت خود را آغاز کرده ولي به خوبي به مشکلات صنعتگران صنايع دستي کشور واقف است و تمام تلاش خود را براي رفع اين موارد ميکند.
هاتفي با اشاره به مشکلات صنعتگران در جامعه اظهار داشت: بخشي از اين مشکلات تنها از طريق فرهنگ سازي رسانهها چه به صورت مکتوب و چه ديجيتالي و آموزش و پروش به عنوان متوليان آموزش در کشور حل ميشود.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي به نبود بازار فروش به عنوان بزرگترين مشکل صنعتگران صنايع دستي اشاره کرد و افزود: در دنيا اين سفارش دهندگان و دولتها هستند که به شناسايي بازارها براي توليدکنندگان ميپردازند و اين اقدامي است که در کشور ما اتفاق نيفتاده است.
وي به نامناسب بودن وضعيت صادرات صنايع دستي در کشور اشاره کرد و گفت: تعداد صادرکنندگان صنايع دستي در کشور ما به 10نفر هم نميرسد چراکه در سالهاي گذشته با صادرات، امکاني براي ورود صادرکنندگان ديگر فراهم نکردهاند.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي با تاکيد بر اينکه راهکارها براي رونق صادرات تا به امروز قابل توجه بوده است، گفت: مذاکراتي با سازمان توسعه تجارت جهاني در زمينه آموزش صادرکنندگان انجام شده که به نتايج آن بسيار اميدواريم.111/
انتهای پیام/