اصغر کتابچي با بيان اينکه شرکت فرودگاههاي کشور مسووليت اداره 54 فرودگاه در سطح کشور را برعهده دارد؛ احداث و بهرهبرداري ترمينال جديد در فرودگاه تبريز، بهرهبرداري سالن مستقبلان در فرودگاه مهرآباد، تفکيک پروازهاي فرودگاه مهرآباد با انتقال 50 درصد از پروازهاي داخلي به ترمينال شماره دو اين فرودگاه را از جمله پروژههايي سال 86 ذکر کرد.
وي تصريح کرد: مجموع پروازهايي که در کشور از سطح فرودگاهها در سال گذشته انجام گرفت بالاي 350 هزار پرواز بود که در مقايسه با سال قبل آن سه درصد افزايش را نشان ميدهد. در مجموع بيش از 157 هزار پرواز عبوري در سال 86 انجام گرفت که سال قبل آن در حدود 145 هزار پرواز بود.
مديرعامل شرکت فرودگاههاي کشور به همکاريهاي بينالمللي در سطح فرودگاههاي کشور اشاره کرد و گفت: شرکت فرودگاههاي کشور عضو انجمن فرودگاههاي بينالمللي است. همچنين براي توسعه همکاريهاي بينالمللي تفاهمنامهي همکاري امضا کردهايم که يکي از اين تفاهمنامهها با محوريت همکاري در فرودگاه بينالمللي امام خميني (ره) با فرودگاهي در کره جنوبي بوده است. کار ديگر نيز امضا تفاهم نامه با فرودگاهبينالمللي کوالالامپور مالزي است که در جهت توسعه پيشرفتهاي ICT و IT در فرودگاه است.
کتابچي با بيان اينکه در سال گذشته نزديک به 100 ميليارد تومان از محل درآمد اين شرکت در پروژههاي تجهيزات فرودگاهي ناوبري و بهسازي فرودگاهها هزينه شده است، اظهار کرد: نسبتا جهش خوبي در مقايسه با سال 85 داشتيم چرا که در سال گذشته به لحاظ محدوديتهايي که وجود داشت کمتر از 20 ميليارد تومان در اين زمينه صرف شد، اما سال 86 از 100 ميليارد توماني که صرف پروژهها شد در حدود 64 ميليارد تومان آن در طرح بهسازي فرودگاههاي کشور صرف شد که گام موثري در توسعه تجهيزات و زيرساختهاي فرودگاهي کشور بود.
کتابچي با بيان اينکه امسال نيز اعتباري در حدود 120 ميليارد تومان به اين بخش اختصاص داده شده است، گفت: 60 ميليارد تومان آن براي بهسازي فرودگاهها و 60 ميليارد باقي مانده آن در طرح تجهيزات فرودگاهي و ناوبري به کار گرفته خواهد شد.
رييس هيات مديره شرکت فرودگاههاي کشور در خصوص فرودگاه امام(ره) نيز تاکيد کرد: امسال حدود 200 ميليارد تومان اعتبار براي اين فرودگاه پيشبيني شده که براي تکميل پروژههاي فاز يک اين فرودگاه صرف خواهد شد. از اين رو اميدواريم امسال بتوانيم 80 درصد پروژههاي نيمه تمام فاز يک فرودگاه امام (ره) را به پايان برسانيم.
وي گفت: با برنامهريزيهاي انجام شده در دو ماه پاياني سال 86 و يک ماه ابتداي سال 87 تمام گلوگاههاي مشکلزا مسافري در فرودگاه امام خميني (ره) شناسايي شد که بر مبناي آن برنامهريزي کردهايم. از اين رو اميدواريم در تابستان که پيک فعاليتهاي شرکتهاي فرودگاهي و افزايش سفرها است، بتوانيم به نيازهاي موجود پاسخ دهيم./105
انتهای پیام/