توليد غلات،پايه اصلي اقتصاد کشاورزي کنار صندل

به گزارش ميراث آريا(chtn )،مارگارتا تنگ برگ ،در روز دوم همايش تمدن جيرفت با موضوع \"مردم و گياهان در دره هليل رود در دوره مفرغ \"به سخنراني پرداخت و گفت:امرار معاش در سرزمين هند و ايران در طول دوره مفرغ بر پايه کشاورزي و گله داري بوده و فعاليت‌هاي گروهي در دره‌هاي آبرفتي از جمله هليل رود متمرکز بوده است.

اين گياه باستان شناس افزود :اين دره‌ها به دليل دارا بودن خاک‌هاي حاضلخيز و منابع آبي، گونه هاي عظيم حيواني و گياهان وحشي که براي مقاصدگوناگون به کار مي‌آمدند را در برگرفته بود.

وي ادامه داد:تحليل بقاياي کامل گياهي از منطقه کنار صندل به ما اين اجازه را مي دهد که عصر مفرغ رابا اقتصاد مبتني رستني ها در دره هليل رود و با توجه به گونه کشاورزي و گياهان وحشي احيا کنيم .

مارگارتا تنگ برگ ،خاطرنشان کرد:در بستر زمين شناسي در امتداد هليل رود جنگل ،بيشه زار ،با خارهاي خشک و سرو کوهي که از رستني هاي مناطق معتدل کوهستاني است ديده مي شود که به نظر مي رسد اقتصاد کشاورزي درکنار صندل بر اساس توليد غلات ،جو و گندم بوده است .

در ادامه راجر ماتيوز ،با موضوع \"احشام کوهان دار جيرفت \"به ايراد سخنراني پرداخت و اظهار داشت:من در اين مقاله ترسيم روي ظروف سنگي حفاري شده و ديگر تصاوير احشام کوهان دار را مورد بررسي قرار داده ام .

وي افزود:اين حيوانات در هند در طول دوره نوسنگي اهلي شده بودند و پيوسته در سراسر دوره‌هاي مفرغ به سوي غرب حرکت کردند که تا اواخر هزاره سوم قبل از ميلاد در هنر پيکر نگاري بين النهريني و تا دومين هزاره قبل از ميلاد در لوانت و آناتولي نمودار مي‌شوند.

اين جانور باستان شناس تاکيد کرد:به جهت اکتشاف در چگونگي امرار معاش ،محيط زيست و پيکر نگاري آييني با استفاده از احشام کوهان دار ،مدرکي از منطقه هليل رود را به عنوان يک نقطه شروع براي بحثي گسترده تر از اين موضوعات بررسي خواهم کرد.

116

انتهای پیام/

کد خبر 1387021815