وي افزود: شناخت صحيح تاريخ کشورها از طريق آثار موجود در موزهها منجر به توسعه رابطه صميمي و دوستانه مردم کشورها خواهد شد که در اين خصوص برپائي نمايشگاههاي متقابل بين موزهها از اهميت ويژهاي برخوردار است.
رئيس کل موزه ملي ايران يادآور شد: همچنين در زمينه نمايشگاههاي بين المللي موزه ملي ايران نمايشگاه هنر عصر صفوي در بريتانيا و آثار ايراني دوران اسلامي در کشور اتريش را در برنامه کاري قرار داده است.
وي از رويکرد جديد موزه ملي در برگزاري نمايشگاههاي آثار تاريخي در نمايش گذاشتن آثار ميراث ملموس و غيرملموس فرهنگي، آيينها و آداب و رسوم و هنرهاي متنوع ايراني در کنار يکديگر ياد کرد و گفت: به نمايش گذاشتن صرف اشيا مبناي کار نمايشگاهها نخواهد بود .آنچه که مهم به نظر ميآيد، معرفي سرزمين ايران از زواياي گوناگون است.
مورگن رئيس موزه ايالت بادن در شهر کالسروهه آلمان ضمن ابراز خرسندي از حضور مجدد خود در ايران، گفت: تمدن و فرهنگ ايراني يکي از افتخارات جامعه بشري بوده با اين وجود دانش و آگاهي کلي مردم آلمان در اين رابطه محدود و اندک است.
وي افزود: هماکنون در کتابهاي درسي مدارس آلمان به تاريخ و تمدن ايران اشارهاي نميشود و از اين حيث برگزاري نمايشگاه آثار ايراني ميتواند گام بسيار مؤثري در اين زمينه داشته باشد.
مورگن، اظهارداشت: در صورت موافقت موزه ملي ايران خواستار برپايي نمايشگاه آثار تمدن عيلام را در موزه ايالت بادن هستيم.
تنظيم تفاهمنامه بين دو موزه براي توسعه روابط فرهنگي، پژوهشي درخواست ديگر رئيس موزه ايالت بادن از رئيس کل موزه ملي ايران بود و در اين راستا از مدير کل موزه ملي ايران براي بازديد از موزه ايالت بادن دعوت رسمي بعمل آورد.
در اين ديدار همچنين اليزابت اسکورات همسر مورگن از فعاليت فرهنگي خود درخصوص برگزاري جشنواره ويژه بانوان در زمينه فرهنگ و هنر ايراني در سال 2009 ميلادي در شهر کالسروهه خبر داد.
115/
انتهای پیام/