سرمايه گذاري بخش خصوصي در سايت موزه جيرفت

به گزارش ميراث آريا(chtn)،رئيس پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در همايش ملي و بين المللي« تمدن جيرت حوزه فرهنگي هليل رود» با بيان اين مطلب گفت: تدوين تاريخ کشور يکي از مهمترين اهداف سازمان ميراث فرهنگي است و تبديل محوطه هاي تاريخي جيرفت به سايت موزه براي ما حائز اهميت است.

وي گفت:فرهنگ و تمدن ايران نقطه درخشاني در کنار ساير فرهنگ ها و تمدن ها است و رمز ماندگاري فر هنگ و تمدن ايران به خلاقيت و هنر گذشتگان در تاريخ کشورمان بر مي گردد.

سيد طه هاشمي افزود: در طول تاريخ، ايرانيان مبتکر ارزش‌هاي فرهنگي و دستاوردهاي عظيمي بوده اند که امروزه در لابه لاي آثار و کاوش هاي باستان شناسان به آن پي مي بريم که همه آنها سند افتخار ماهستند.

وي با بيان اينکه فرزندان امروز بايد راه گذشتگان را در ارتباط با توسعه علم و فناوري طي کنند تصريح کرد: درصدد هستيم با نگاهي عميق و فراگير ،کاوش هاي باستان شناسي يک صد سال اخير را گرد آوري کنيم و با مشخص شدن خلاهاي باستان شناسي، کاوش هاي آتي را هدفمند کنيم.

هاشمي خاطرنشان کرد: تلاش مي کنيم مجموعه باستان شناسي ايران در صد سال گذشته را در قالب کتاب به چاپ برسانيم.

وي تصريح کرد: همچنين در پايگاه هاي اطلاع رساني و نمايشگاه ها، اطلاعات مورد نياز باستان شناسي را در اختيار علاقمندان قرار مي دهيم.

به گفته طه هاشمي ، پژوهشگاه در صدد است در سال هاي آتي به صورت دسته بندي شده کاوش هاي باستان شناسي را روي خلاهاي تاريخي متمرکز کند .

وي افزود: در حال حاضر در بيش از 180 سد در کشور در حال مطالعه و کاوش هستيم و اقداماتي که در اين مقطع انجام گرفته در طول تاريخ باستان شناسي در ايران بي نظير است.

وي اضافه کرد: در برخي از دوران تاريخي اطلاعات کمي وجود دارد و تلاش مي کنيم براساس داده هاي باستان شناسي تاريخ ايران را بازنگري کنيم./104

انتهای پیام/

کد خبر 1387022010