وي افزود: از سوي ديگر چون همزمان با برگزاري اين اجلاس سمينار گردشگري فرهنگي را نيز در سطح بينالمللي و تحت نظر اسکاپ برگزار کرديم، تاثير زيادي بر مجامع بينالمللي خواهد گذاشت و باعث ميشود گردشگري فرهنگي ايران نيز در جهان مورد توجه قرار گيرد.
وي در ادامه با اشاره به رياست ايران بر اين کميسيون طي دو سال آينده گفت: درصدديم مقالات تخصصي گردشگري فرهنگي را جمعبندي و منتشر کرده و بانک اطلاعات کارشناسان گردشگري آسيا و اقيانوسيه را کاملتر کنيم.
احمدي گفت: برگزاري دورههايي براي مدرسان رشتههاي مختلف گردشگري از جمله هتلداري، راهنمايان تور، مديريت فني تور و غيره با همکاري اسکاپ و اعضاي شبکه، برقراري ارتباط بهتر و بيشتر دانشگاهها و موسسات گردشگري با موسسه آموزش جهانگردي آسيا و اقيانوسيه APETIT و ارائه بورسيهها و خدمات مختلف آموزشي به اعضاي شبکه از ديگر برنامههاي سزامان ميراث فرهنگي در اين زمينه است.
وي همچنين خبر داد شروع تشکيل موسسه هماهنگ کننده آموزش آسيا و اقيانوسيه بر عهده استراليا و ماکائو قرار گرفته و از اين پس اين وظيفه به صورت دوسالانه بين اعضا ميچرخد.
احمدي در خصوص ارزيابي خود از برگزاري اين اجلاس در تهران گفت: همه از روند برگزاري اين اجلاس راضي بودند. ايران نيز پيشنهادات خوبي براي توسعه گردشگري فرهنگي ارائه کرد و در مقابل اعضاي شرکتکننده نيز طرحهايي را براي توسعه گردشگري فرهنگي در ايران ارائه کردند./102
انتهای پیام/