وي افزود: هماکنون در حال بررسي پيشنهادات و تفاهمنامهها هستيم. همچنين برگزاري دو نمايشگاه عصر صفوي در موزه بريتانيا و نمايشگاه دوران اسلامي در موزه وين اتريش در سال 2008 قطعي شده است.
مهرانديش خاطرنشان کرد: موزه ملي ايران با برگزاري نمايشگاههاي آثار تاريخي در ساير کشورهاي جهان درصدد معرفي فرهنگ، هنر و تمدن غني ايران بوده و در اين راستا ارتباط با کشورهايي که در امر موزهداري تجربههاي ارزشمندي دارند بسيار حائز اهميت است.
به گفته رئيس کل موزه ملي ايران، شناخت صحيح تاريخ کشورها از طريق آثار موجود در موزهها منجر به توسعه رابطه صميمي و دوستانه مردم کشورها خواهد شد که در اين خصوص برپائي نمايشگاههاي متقابل بين موزهها از اهميت ويژهاي برخوردار است.
وي از رويکرد جديد موزه ملي در برگزاري نمايشگاههاي آثار تاريخي در نمايش گذاشتن آثار ميراث ملموس و غيرملموس فرهنگي، آيينها و آداب و رسوم و هنرهاي متنوع ايراني در کنار يکديگر ياد کرد و گفت: به نمايش گذاشتن صرف اشيا مبناي کار نمايشگاهها نخواهد بود .آنچه که مهم به نظر ميآيد، معرفي سرزمين ايران از زواياي گوناگون است.
مهرانديش در بخش ديگري از گفتگوي خود با ميراث آريا درباره چاپ کتابها از سوي موزه ملي ايران گفت: خوشبختانه مشکلات انتشاراتي موزه با فعاليت کانون جهانگردي و اتومبيلراني حل شده است.
وي ادامه داد: هماکنون موزه ملي هشت کتاب آماده انتشار دارد و در صورت تخصيص اعتبارات لازم اين کتابها در هشت موضوع تاريخي چاپ خواهد شد./115
انتهای پیام/