وي با بيان اينکه در اين ديدار مدير وزارت فرهنگ و معاون دبير کل وزارت گردشگري هندوستان حضور داشتند افزود: در اين ديدار سه سند همکاري براي برنامههاي اجرايي گردشگري، پيشنويس تفاهمنامه همکاري صنايعدستي و برنامه اجرايي همکاريهاي ميراثفرهنگي به طرف هندي ارائه داده شد تا آنها بعد از بررسي و مطالعه نظرات و پيشنهادات خود را براي امضاي تفاهمنامه به ايران ارائه دهند.
خلدينسب خاطرنشان کرد: مقرر شد برنامه مبادلات همکاريهاي فر هنگي، هنري ،علمي و آموزشي ميان دو کشور ارائه و مورد بررسي و امضا قرار گيرد.
به گفته وي در اين ديدار ايران آمادگي خود را براي توسعه همکاري دو جانبه ميان موزههاي ملي دو کشور و دعوت و ميزباني مدير کل موزه هند به منظور انجام مذاکرات و همکاريهاي دو جانبه اعلام کرد.
درخواست طرف هندي براي افتتاح مرکز فرهنگي هند در تهران از ديگر موضوعات اين ديدار بود که خلدي نسب به آن اشاره کرد و گفت: قرار شد ايران در اولين فرصت نظرات خود را اعلام کند.
به گفته سرپرست بخش بينالملل سازمان ميراثفرهنگي، قرار شد طرفين همچنين تسهيلات لازم را براي انجام همکاريها و توسعه گردشگري شامل گردشگري فرهنگي، تبادل برنامههاي خود در زمينه توسعه گردشگري از جمله تورگردانان دفاتر خدمات مسافرتي سفرنامه نويسان و روزنامه نگاران و کارآموزان مديريت هتلداري فراهم کنند.
بررسي، شناسايي امکانات و زمينههاي همکاري ميان شرکت توسعه گردشگري ايران و شرکت توسعه گردشگري هند موضوع ديگري بود که خلدينسب به آن اشاره کرد و گفت: تبادل و انجام ديدار از هر دو کشور به منظور افزايش و توسعه طبيعت گردي و اکوتوريسم و بکارگيري فعاليتها و اقدامات از جمله فعاليتهاي اين دو شرکت است.
وي در پايان اظهار داشت: کميسيون مشترک ياد شده در روز 19 و 20 مرداد به توليت وزارت اموراقتصادي و دارايي برگزار ميشود.
115
انتهای پیام/