اين گزارش مي افزايد: استاد منصور وفايي در سال 1313 در همدان متولد شد و از همان دوران کودکي به اتفاق خانواده به تهران آمد و پس از دوره دبستان و دبيرستان وارد دانشکده افسري شد و در دي ماه 1358 با درجه سرهنگي بازنشسته شد.
وي هنر نقاشي را از استاد نجم آبادي که از شاگردان کمال الملک است، فراگرفت و در کنار آن سعي کرد که تعاليم خود را از لابه لاي کتابها، پژوهشها و ديدارها و با عشق و علاقهاي که به اين کار داشت، تکميل کند.
او گذشته از برگزاري چندين نمايشگاه انفرادي در داخل و خارج از کشور، تابلوهايي را به مناسبتهاي مختلف و به سفارش ارگانها، نهادها و سازمانهاي فرهنگي و هنري در رابطه با شاهنامه و بزرگداشت حکيم فردوسي خلق کرده است.
استاد وفايي در سال 1369 به سفارش دانشکده هنرهاي زيبا، هفت تابلوي رنگ و روغن به ابعاد 250 در 150 سانتي متر مربوط به هفت خوان رستم را براي کنگره بزرگداشت فردوسي ترسيم کرد. بلافاصله در سال 1370، به درخواست دانشکده تهران براي نصب در تالار فردوسي دانشکده ادبيات 10 تابلو رنگ و روغن و در سال 1371 به سفارش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و با امکانات شهرداري تهران 60 تابلو به ابعاد 200 در 150 سانتي متر در زمينه داستانهاي شاهنامهاي مربوط به دوره اساطيري تا پايان دوره پهلواني ترسيم کرد.
همکاري با شرکت هنري يونيورسال فاين آرتزکمپاني براي تهيه بيش از 300 تابلوي نقاشي، تصويرگري داستان رستم و سهراب در قالب 12 تابلو براي کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان و همچنين تصويرگري روي 5 جلد شاهنامه فردوسي به قلم دکتر عزيز الله جويني از انتشارات دانشگاه تهران از ديگر آثار ماندگار استاد وفائي است. همزمان با اين کنگره نخستين جشنواره کودک و شاهنامه نيز با حضور هنرمندان، ناشران و نشريات کودک و نوجوان از سوي ماهنامه شهرزاد در باغ کاخ نياوران برگزار ميشود.
115/
انتهای پیام/