20 تا 30 درصد مناطق نمونه گردشگري کشور کاربري طبيعت‌گردي دارند

به گزارش ميراث آريا (CHTN)، معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري صبح امروز در نشست کارشناسان اجلاس D8 ضمن بيان اين مطلب گفت: دولت در حوزه تاسيسات گردشگري گام‌هاي خوبي را برداشته است و حجم سرمايه‌گذاري‌ها در اين مورد در کشور افزايش داشته است.

محمد شريف ملک زاده، با اشاره به احداث دهکده‌هاي سلامت و طبيعت که در اين مناطق نمونه تصويب شده است، افزود: دولت در تلاش است که سرمايه‌گذاري در اين مناطق را به سرمايه‌گذران بخش خصوصي واگذار کند و در اين زمينه هم تا کنون اقدامات خوبي را انجام داده است. قابل ذکر است که بخش عظيمي از سرمايه‌گذاري در اين بخش‌ها مربوط به حوزه اکوتوريسم و طبيعت‌گردي است .

ملک زاده با اشاره به ظرفيت‌هاي طبيعت‌گردي در مناطق آزاد قشم و کيش تاکيد کرد: اين مناطق داراي جاذبه‌هاي بکر و منحصر به فرد در طبيعت‌گردي هستند و تا کنون 50 تا 60درصد زيرساخت‌هاي طبيعت‌گردي در اين مناطق تکميل شده است.

وي در اين نشست از پيگيري حوزه زيرساخت‌هاي کشور در مناطق بکر ايران خبر داد و گفت: توسعه زيرساخت‌ها در اين مناطق بر اساس سند ملي طبيعت‌گردي دنبال خواهد شد.

وي در اين نشست به نماينده کشور ترکيه پيشنهاد کرد: بايد بتوانيم با برنامه‌ريزي‌هاي خوب فرصت‌هاي مشترکي را براي جذب گردشگران و افزايش همکاري با کشورهاي اکوتوريستي فراهم کنيم و شمار جذب گردشگران را در ميان اين کشورها افزايش دهيم.
102/

انتهای پیام/

کد خبر 1387022329