توسعه دو هزار سايت طبيعت‌گردي در ايران

به گزارش ميراث‌آريا(chtn) آرش کوشا ضمن بيان اين مطلب افزود: پيش‌بيني مي‌شود که با شناساندن جاذبه‌هاي گردشگري ايران که در مقياس جهاني در رتبه‌هاي نخست قرار دارد و بهبود شرايط سفر جهانگردان به کشور، اقتصاد ملي و منطقه‌اي، تحول شگرفي را تجربه مي‌کند. بر اين اساس ارتقاي سطح همکاري منطقه‌اي براي بهره‌مندي از منافع مشترک حاصل از توسعه گردشگري ضرورتي اجتناب‌‌ناپذير تلقي مي‌شود.

وي افزود: تعيين همه ظرفيت‌هاي توسعه طبيعت‌گردي و تفکيک وظايف سازمان‌هاي اجرايي در راستاي تحقق اهداف توسعه طبيعت‌گردي و تفکيک وظايف سازمان‌هاي اجرايي در راستاي تحقق اهداف توسعه اين بخش از فعاليت‌هاي اساسي است که کميته ملي طبيعت‌گردي آن را پيگيري مي‌کند. تشکيل اين کميته ملي، نتايج ارزشمندي به دنبال داشته است. تلاش‌ها، همسو شده و راهکارها، تحقق عيني يافته‌اند. بوروکراسي کاهش و بهره‌وري افزايش يافته و روند تدوين سند فرابخشي توسعه طبيعت‌گردي، تسهيل شده است.

کوشا ادامه داد: ارتقا سطح همکاري‌هاي بين‌المللي و تعامل نزديک با بخش‌هاي اکوتوريسم ساير کشورها که در خانواده بزرگ طبيعت‌دوستان و مروجان طبيعت‌گردي جاي مي‌گيرند از سياست‌هاي کميته ملي طبيعت‌گردي است. ما بر اين باوريم که اين تعامل بين‌المللي در انتقال تجارب، دانش و فن بسيار با اهميت بوده و در تحقق اهداف توسعه پايدار و همکاري مشترک اقتصادي موثر است.

وي گفت: تشکيل گروه‌هاي تخصصي براي هم‌انديشي و تعيين راه‌کارهاي براي تکميل ظرفيت‌ها و برگزاري سمينارها و نمايشگاه‌هاي بين‌المللي، زمينه همکاري را افزايش مي‌دهد. تلاش هدفمند ما براي تحقق اين هدف آغاز شده و ادامه دارد.


دبير کميته ملي طبيعت‌گردي ادامه داد: نشست امروز کميته ملي طبيعت‌گردي با کشورهاي عضو D8 نيز کوششي در همين راستا است که اميدواريم با توجه به ترکيب کشورهاي عضو و توانمندي‌هاي آن‌ها و همچنين وجود زمينه‌هاي مشترک فرهنگي و اقتصادي بين آن‌ها فصل جديدي براي همکاري‌هاي مشترک ايجاد کند./102




انتهای پیام/

کد خبر 1387022360