صنايع دستي يک صنعت ارزآور و اشتغال‌زا است

به گزارش ميراث آريا(chtn)، حسين هاتفي فارمد در ديدار با امام جمعه شهرکرد با بيان اين مطلب گفت: حفظ و احياي هنرهاي منسوخ شده توليد، توسعه و ترويج، ايجاد شهرک‌هاي صنايع دستي و آموزش که يکي از مهمترين برنامه‌هاي جدي است، شش محور اصلي دولت در برنامه ريزي‌هاي کشور است.

حسين هاتفي گفت: در بخش توسعه صنايع دستي بايد سرمايه‌گذاري جدي صورت بگيرد و يک نهضت ملي اعم از هنرمند، صنعتگر، بخش ملي، بخش‌هاي دولتي و خصوصي در اين زمينه فعال شوند.

وي از ايجاد بازارچه‌ها و شهرک‌هاي صنايع دستي که از مصوبات هيات دولت است خبر داد و افزود : مشکل جدي در بخش صنايع دستي نبود بخش خصوصي در توليد، بازرگاني و صادرات صنايع دستي است.

هاتفي با بيان اينکه دولت نهم تصدي‌گري از بخش صنايع دستي را از خود جدا کرده بود، خاطر نشان کرد: صنايع دستي يک صنعت ارزآور و اشتغال‌زا است.

معاون صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور اشتغال‌زايي در زمينه صنايع دستي را يکي از مهمترين راه‌هاي کاهش و کنترل جرم‌هاي اجتماعي دانست و افزود : ما مي‌توانيم ارزانترين شغل را در کشور با 500هزار ريال ايجاد کنيم ولي براي صنعت مدرن بايد 500 ميليون ريال داشته باشيم.

وي ادامه داد: صنايع‌دستي کشور از نظر تنوع و کيفيت جزء برترين‌هاي دنيا به حساب مي‌آيد.

/104

انتهای پیام/

کد خبر 1387022427