10 جشنواره صنايع‌دستي تا پايان سال برگزار مي‌شود

به گزارش ميراث آريا (chtn)، مسعود اسکندري با حضور در شهر هنرپرور همدان با اعلام اين خبر گفت: يکي از مواردي که به توسعه صنايع‌دستي کمک شايان توجهي مي‌کند برگزاري نمايشگاه‌هايي است که در کل کشور برگزار مي‌شود ضمن اينکه براي استان همدان نيز جشنواره سفال را در نظر گرفته‌ايم.

وي ادامه داد: براي نظم بخشيدن و ثبت اشتغال شهرک‌هاي صنايع‌دستي را براي تعدادي از استان‌هاي کشور در نظر گرفته‌ايم که استان همدان نيز به دليل برخورداري از پتانسيل‌هاي بالا در زمينه چرم، سفال و منبت مي‌تواند موفقيت‌هاي زيادي در برخورداري از شهرک‌هاي صنايع‌دستي کسب کند.

مديرکل توسعه و ترويج معاونت صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي با بيان اينکه براي کاربردي کردن صنايع‌دستي تصميمات اساسي در رابطه با احياي هنرهاي منسوخ شده گرفتيم، اظهار داشت: ثبت آثار صنايع‌دستي با اولويت هنرهاي منسوخ شده در کنار کاربردي کردن و استفاده از نوآوري در بسياري از رشته‌هاي صنايع‌دستي که در معرض فراموشي هستند راه کار بسيار مناسبي در اين زمينه است.

اسکندري افزود: در حال حاضر رشته‌هاي منسوخ شده در حال شناسايي هستند که هر يک از استان‌ها با بررسي تعداد رشته‌هاي در حال منسوخ و يا منسوخ شده اطلاعات جامعي از آنها را در اختيار ما مي‌گذارند تا برنامه‌ريزي‌هاي دقيقي در اين باره صورت گيرد.

وي با اشاره به اينکه در سال جاري اقدامات در خصوص اهميت بخشيدن خصوصي جدي‌تر دنبال مي‌شود، گفت: تمامي کارگاه‌هاي دولتي صنايع‌دستي در کشور به بخش خصوصي واگذار شده، ضمن اينکه بخش آموزش صنايع‌دستي از تصدي دولت خارج و در حال حاضر به بخش خصوصي واگذار شده است.

مديرکل توسعه و ترويج معاونت صنايع‌دستي همچنين به برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده درخصوص شناسايي بازار هدف و سليقه‌يابي بازارهاي جهاني تاکيد کرد و بيان داشت: در سال جاري در نظر داريم حداقل در 5 نمايشگاه دايمي در کشورهاي مختلف شرکت و به ارائه نمونه توليدات استان‌ها در اين نمايشگاه‌ها براي بازاريابي مناسب توليدات صنايع‌دستي اقدام کنيم که البته شناسايي بازار و کشورهايي که ميزبان اين نمايشگاه‌ها هستند در سال قبل به خوبي انجام شده است.
111/

انتهای پیام/

کد خبر 1387022434