مشايي خاطرنشان کرد: هزاره سوم در حالي آغاز شده است که مهمترين اخبار، چالشهاي بين دولتها را تبيين ميکند.
مشايي معتقد است که اگر وضعيت امروز جهان همچنان ادامه داشته باشد در سالهاي آتي افق روشني در منظر جهانيان پديدار نميشود. اميد به دستيابي به صلح پايدار که بر پايه آن کينه، نبرد و کشتار از صحنه زندگي رخت بربندد و عشق و صفا جايگزين شود، مورد نظر جهانيان است.
وي افزود: مديريت کار آمد و صالح براي آينده بايد مشخصاتي داشته باشد از جمله اينکه نگاه مديريت آينده بايد عادلانه باشد و به همه دنيا با ارزش واحد براي تنظيم تعاملات بينالمللي نگاه کند و روي همه ظرفيتهاي جهاني بينديشد.
مشايي ادامه داد: اين مدير بايد جايگاه ارزشمند جهاني را بشناسد و به عنوان اصليترين موضوع آن را پيگيري کند. وي بايد تعلقات جهاني ملتها را افزايش دهد و در سايه توسعه معرفت و شناخت ملتها قرار بگيرد.
وي همچنين درباره رابطه ميان امنيت و آمار گردشگري در کشورها گفت: آمار گردشگران ورودي به يک کشور شاخصه امنيت ملي آن کشور است. بنابراين اگر کشوري ادعا کند که ميليونها گردشگر دارد يعني از امنيت بالاي برخوردار است.
مشايي بيان کرد: سياست آينده برآمده از قطبها و هسته امروز نيست. عنصر ارتباطات و اطلاعات فضاي جديدي را براي بشر گشوده است. در ميان همه امتيازات دنياي آينده نگرانيهايي هم وجود دارد از اين جهت که انتظار بشر آينده براي حذف چالشها تا چه پايهاي واقعي است.
معاون رئيس جمهور خاطرنشان کرد: توسعه جهانگردي توسعه رابطه بين ملتهاست و تاثير آن اين است که ميتواند به شناخت گسترده بين جوامع بيانجامد اين راه اجتناب ناپذير ملتهاست.
مشايي خواستار آن شد تا اگر راهي را موثرتر از توسعه جهانگردي براي شناخت مردم نسبت به يکديگر سراغ داريد اعلام کنيد.
وي افزود: رسانهها کار ما را آسان کردهاند اما رسانه نميتواند جايگزين ارتباط مستقيم با انسانها باشد./102
انتهای پیام/