وي افزود: اما قرار شد، آنها ظرفيتها و امکانات ايران را مورد بررسي قرار داده و در صورت تأييد کارشناسان يونسکو اين دفتر منطقهاي ايجاد شود.
هاشمي با بيان اينکه قرار است دفتر مطالعات منطقهاي ميراث معنوي در سعدآباد ايجاد شود، خاطرنشان کرد: ظرف يک ماه آينده قرار است کارشناسان يونسکو به ايران بيايند و ظرفيتها و امکانات ايجاد شده در ايران را مورد بررسي قرار دهند.
رئيس پژوهشگاه اظهار داشت: مرکز مطالعات منطقهاي جنوب و جنوب غرب آسيا به دليل ظرفيتهاي ميراث معنوي مشترک با کشورهاي همسايه و با همکاري يونسکو در ايران راهاندازي ميشود و بعد از راهاندازي قطعاً کار شناسايي، مستندسازي و ثبت مشترک برخي آثار ميراث معنوي شروع خواهد شد.
به گفته وي، همچنين برخي از استانهاي کشور از جمله استان فارس پيشنهاد تأسيس اين دفتر را در اين استان داده است. اما هماکنون براي بررسي و معرفي ظرفيتها و امکانات ايران از سوي کارشناسان يونسکو اين دفتر در سعدآباد ايجاد ميشود.
وي درباره حضور نمايندگان کشورهاي همسايه در اين دفتر به ميراث آريا گفت: قطعاً نمايندگان اين کشورها در اين دفتر منطقهاي حضور خواهند داشت. اما هنوز آييننامه تأسيس آن ابلاغ و نحوه حضور اين نمايندگان مشخص نشده است.
هاشمي اظهار داشت: مرکز مطالعات منطقهاي در کشوري ايجاد ميشود که هم امکانات و هم ظرفيتهاي فني و علمي را داشته باشد. با توجه به اينکه ايران آثار مشترک فراواني با کشورهاي همسايه دارد يونسکو با راهاندازي اين مرکز در ايران موافقت کرده است. ضمن آنکه ايران ظرفيتهاي فني و امکانات لازم را در منطقه داراست.
115/
انتهای پیام/