فرزاد وجداني، مدير روابط عمومي مرکز گردشگران بنياد در اين زمينه به ميراث آريا گفت: اين دانشگاه بيش از 700 دانشجو دارد که اين دانشجويان در رشتههاي IT، بازاريابي، تشريفات ، جهانگردي و هتلداري تحصيل ميکنند.
وي اضافه کرد: در اين نمايشگاه اين دانشجويان هرکدام در رشتههاي تخصصي خود دستاوردهاي کارآفرينيشان را عرضه کردهاند.
وجداني تاکيد کرد: در اين نمايشگاه 30تا 35 غرفه وجود دارد که در آن دانشجويان با توجه به رشتهاي که درآن تحصيل ميکنند بخشي از کارهاي عملي مربوط به درسهاي خود را ارائه کردهاند.
وي بيان کرد: غرفهآرايي به عهده خود دانشجويان بوده است و آنها در ارائه ايدهها آزاد بودند، ولي با وجود اينکه فضاي اختصاص داده شده به اين جشنواره محدود بود، توانست توجه بسياري از مرم عادي را به خود جلب کند و تا حدودي آنها را با مفهوم جهانگردي و گردشگري آشنا سازد.
وجداني تاکيدکرد: 90نفر در جشنواره حضور داشتند و بيشتر هزينههاي اين جشنواره، به صورت خود جوش توسط دانشجويان پرداخت شده است.
وي در پايان خبر از انتخاب غرفه برتر داد و گفت: نمايشگاه شرکت آموزش، مطالعات و مشاوره سياحتي گردشگران، کتاب تخصصي هتلداري و جهانگردي را به زبان انگليسي تدوين و منتشر کرده است که براي نخستين بار در اين نمايشگاه توزيع شد.
ارائه صنايع دستي، غذاها و دسرهاي سنتي، کافيشاپ، نمايش فرمهاي مختلف پوشش مربوط به هتلها و دفاتر خدماتمسافرتي، سفرهآرايي، تشريفات و غيره از جمله مواردي بود که توسط اين دانشجويان طراحي و در اين نمايشگاه در معرض ديد عموم قرار گرفته بود.
102/
انتهای پیام/