وي با اشاره به وجود بيش از هزار و 30 آژانس خدمات مسافرتي در استان خاطر نشان کرد: اين تعداد آژانس در استان با وجود خدماتي که به شهروندان در موضوع سفر و گردشگري ارائه ميکنند به دليل مسائلي از قبيل ناهماهنگي در رزرو هتل و گرفتن جا و امکان بروز ناهماهنگي و اشتباه در اجراي تورها ممکن است تخلفاتي صورت گيرد که با توجه به کثرت اين تخلفات از مسافران تقاضا ميشود در نخستين وهله از مجاز بودن دفتر اطمينان حاصل کنند و سپس به انعقاد قرارداد با آژانس مبادرت ورزند.
وي در ادامه گفت: به دنبال کثرت شکايات از دفاتر خدمات مسافرتي، کميسيون فني سازمان با تشکيل يک جلسه، تصميماتي را درجهت تشديد نظارت بر دفاتر اتخاذ کرد که يکي از تصميمات تعليق 1 تا 3 ماه در صورت وصول شکايات و عدم رعايت مفاد بخشنامهاي به اين منظور ابلاغ شده است.
الزام به قرارداد، تشکيل نشست معارفه و ارائه برنامه سفر به مسافرين، استفاده از راهنمايان مورد تاييد سازمان در تورها، استفاده از اتوبوسهاي توريستي با عمر کمتر از 6 سال براي تورهاي زميني از جمله مفاد اين بخشنامه ابلاغي به دفاتر خدمات مسافرتي است.
يادآور ميشود، در اين طرح همچنين آژانسهاي خدمات مسافرتي که در ارئه خدمات به مسافران تمامي ضوابط قانوني را رعايت کرده و خدمات با کيفيت به مسافران ارائه دهند، تشويق خواهندشد./102
انتهای پیام/